![]() |
Με κριτήριο αξιολογήσεως μόνο το...βαθμό του Λυκείου , τι περίμεναν; Α.Γ |
Κοκαΐνη έκρυβαν ανάμεσα στα προσωπικά τους αντικείμενα τρεις νεαροί δόκιμοι στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αστυφυλάκων στη Νάουσα.
Το πρωτοφανές περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες της ATHENS VOICE αποκαλύφθηκε το βράδυ της Πέμπτης (10.4) κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικού ελέγχου εντός του Κέντρου Εκπαίδευσης που βρίσκεται ένα χιλιόμετρο έξω από τη Νάουσα. Οι τρεις νεαροί άνδρες, πρωτοετείς στο Κέντρο Εκπαίδευσης, εντοπίστηκαν να κατέχουν ποσότητες κοκαΐνης με αποτέλεσμα να συλληφθούν.
Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του νόμου «Περί Ναρκωτικών» και αναμένεται μέχρι το μεσημέρι να οδηγηθούν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.
Δεν έχει καταγραφεί αντίστοιχο περιστατικό τα τελευταία χρόνια, τονίζουν αξιωματούχοι του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., να εντοπιστούν δηλαδή ναρκωτικά εντός του Κέντρου Εκπαίδευσης. Είναι όμως το δεύτερο περιστατικό που καταγράφεται στο αστυνομικό δελτίο μέσα σε διάστημα λίγων μόλις 24ωρων, καθώς στην Κρήτη, σε τυχαίο έλεγχο στο δρόμο, εντοπίστηκαν δύο δόκιμοι αστυφύλακες οι οποίοι κατείχαν μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Η ποσότητα κοκαΐνης που εντοπίστηκε στην κατοχή των τριών συλληφθέντων στη Νάουσα κατασχέθηκε, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους προμηθευτές των παρ’ ολίγον συναδέλφων τους, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. δεν πρόκειται για συνεχίσουν την εκπαίδευση τους και θα δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εκδιωχθούν.
Γιώργος Σόμπολος