18.1.10

Σε αποκλεισμούς των τελωνείων προχωρούν από σήμερα οι αγρότες



newsblog | Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010 | 08:14
Στον αποκλεισμό των τελωνείων προσανατολίζονται σήμερα οι αγρότες σύμφωνα με πληροφορίες. Από τη Νίκη της Φλώρινας έως και τους Κήπους του Έβρου τα τελωνεία θα βρίσκονται υπό αποκλεισμό, ενώ ήδη η Βουλγαρία απειλεί με προσφυγή στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, ενώ κάλεσε τους πολίτες της να μη χρησιμοποιούν τα οδικά περάσματα για Ελλάδα.
Σήμερα βγαίνουν στους δρόμους οι αγρότες της συνδικαλιστικής κίνησης ΠΑΣΥ, οι οποίοι θα στήσουν το δικό τους οδόφραγμα στη Νίκαια, ενώ στους δρόμους θα βγουν και οι αγρότες της Λάρισας που δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να κλείσουν τις παρακαμπτήριες οδούς των Τεμπών.
_______________________________________________________
To άμεσο Κυβερνητικό ενδιαφέρον για την αποκατάσταση της τάξεως και της ομαλής κυκλοφορίας, εξεδηλώθη με την παρουσία του υπουργού Προ-Πο κ. Χρυσοχοϊδη στα μπλόκα των "αγροτών" και τις ερωτήσεις που τους υπέβαλε , μήπως τυχόν και τους...ενόχλησε η Αστυνομία !!!!!!!
Καμία κυβέρνηση δεν βρέθηκε τόσο κοντά στο δοκιμαζόμενο λαό ! Τόσο κοντά στους "αγρότες" ! Μπράβο, έτσι πρέπει.Οι δρόμοι πρέπει να είναι κλειστοί γιατί έτσι, γλυτώνει ο λαός τα...διόδια που θα πλήρωνε εάν μπορούσε να κυκλοφορήσει !!!
-Τι σοφία ! Τι πνεύμα! Τι νοημοσύνη!
Αλήθεια που σας βρήκαμε; στο...KLIN ;
-Συνεχίστε, ο λαός σας......περιμένει (στις εκλογές) ..................!!!

EFENPRESS