3.12.15

Ο Πούτιν συνειδητοποιεί ότι ήρθε η ΩΡΑ των ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ …εμείς;


Και αν οι γνωστές Δυτικές υπηρεσίες εδώ και πολλά χρόνια εντρυφούν προσεκτικά πάνω στις προρρήσεις των Πατέρων της Εκκλησίας μας και μάλιστα με 


τέτοια επιμονή που στο τέλος αυτό θα γίνει αφορμή να αλλοιωθούν προς την Ζωοπάροχο Ορθόδοξη Πίστη όταν θα διαπιστώσουν ότι θα επαληθευθούν στο ακέραιο.
Πόσο μάλλον οι αντίστοιχες Ρωσικές υπηρεσίες έχουν ασχοληθεί με τα λεγόμενα και τις προφητείες των Αγίων Πατέρων και αυτών των Ρώσων Στάρετς.
Είναι πλέον πρόδηλο ότι ο ευρύτερος γεω-στρατηγικός σχεδιασμός των Ρώσων κινείται πάνω στην πεπατημένη αυτών των γεωπολιτικών προφητειών.
Για αυτό και κατέβηκαν κάτω στην Συρία εγκαινιάζοντας ήδη από τον Σεπτέμβριο την είσοδο στην έναρξη των αποκαλυπτικών γεγονότων που βιώνουμε .
Φυσικά και ο Τούρκος ασχολείται με αυτές τις προφητείες αλλά δεν μπορεί να τις καταλάβει γιατί αυτός στον οποίο πιστεύει του θόλωσε το μυαλό μαζί με την έμφυτη εγωπάθεια και την δολοφονική μανία που χαρακτήριζαν ιστορικά τις πολιτικές ελίτ αυτής της χώρας.
Ίσως για αυτό τον λόγο ο Πούτιν σε μία αποστροφή σημερινής ομιλίας του τόνισε ενδεικτικά…
«ο Αλλάχ αποφάσισε να τιμωρήσει τους Τούρκους ηγέτες κάνοντάς τους να χάσουν το μυαλό τους»!

Και έδωσε το στίγμα ότι δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια με ότι αυτό συνεπάγεται στην ¨εφαρμογή των προφητειών¨
«Η Τουρκία θα πληρώσει πολλές φορές αυτό που έκανε και όχι μόνο με οικονομικές κυρώσεις» δήλωσε πριν από λίγο ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν και συνέχισε λέγοντας «ο Αλλάχ σκοτείνιασε την κρίση των Τούρκων ηγετών για να τους οδηγήσει στην τιμωρία», δείχνοντας έτσι την αποφασιστικότητά του να «μικρύνει» τον τουρκικό παράγοντα στην περιοχή, και να εξαλείψει μια για πάντα τα σχέδια του Ρ.Τ.Ερντογάν για ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Ο Ρώσος πρόεδρος μιλώντας σήμερα στην Δούμα είπε «εάν κάποιος νομίζει ότι μετά την διάπραξη ενός τέτοιου προδοτικού εγκλήματος πολέμου, να σκοτώσει ανθρώπους μας, θα είναι δυνατόν μετά να ξεφύγει με απλές κυρώσεις στις ντομάτες ή στις επιχειρήσεις, γελιέται σφόδρα.
Θα του υπενθυμίζουμε περισσότερες από μία φορά τι έκαναν και θα μετανιώσουν πολλές φορές ότι συνέβη, είμαστε πλήρως συνειδητοποιημένοι για το τι ενέργειες θα ακολουθήσουμε.»

Φαίνεται ότι ο Πούτιν ξεσκόνισε όλα τα βιβλία που γράφηκαν σχετικά με τα λεγόμενα των Πατέρων στην Ελλάδα και μεταφράστηκαν στα Ρώσικα και αφορούν την μελλοντική πορεία της ΕΕ και τα περί της καθόδου των Ρώσων προς την Μεσόγειο.
Απο το βιβλίο του κυρίου Ν. Ζουρνατζόγλου Μαρτυρίες προσκυνητών τ.2, 2012
Σημαιοφορίδης Δημήτριος, υπάλληλος ΔΕΗ, Πτολεμαΐδα:
Τον ρώτησα( τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ) κάποια στιγμή για την ΕΟΚ. Απάντησε: « Τώρα όσο για την ΕΟΚ, ενοποίηση δεν θα γίνει ούτε με οξυγονοκόλληση! Δεν θα θελήσουν οι δυνάμεις – Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία – να ενωθούν, επειδή έχουνε παλιούς λογαριασμούς.
Και, άλλος λόγος είναι ότι δεν γίνεται συνεταίρος ο πλούσιος με τον φτωχό.» (σελ. 372)

Από το (2001) εκδοθέν βιβλίο για τον Γέροντα Παΐσιο: “Λόγοι χάριτος και Σοφίας” από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη.
¨Οι Ρώσοι θέλουν τώρα να βγουν στη Μεσόγειο (σ.σ.!). Αυτό θα είναι το ελατήριο. Όμως δεν θα είναι αυτή η πραγματική αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι ο Θεός τους προσκαλεί ως όργανα Του. Κατεβαίνοντας αυτοί θα σβήσουν και θα αφανίσουν την τούρκικη λαίλαπα μέσα σε μια εβδομάδα.¨
¨ Κι όταν κατέβουν οι φίλοι της Τουρκίας (οι απόγονοι δηλαδή των σταυροφόρων ) το ΝΑΤΟ, για να τη σώσουν,τότε εκεί θα γίνει, η μεγάλη Σύρραξη και θα σφαγούν. ¨
¨Η Τουρκία θα σβήσει, αλλά δεν θα υπάρχει ούτε μια σελίδα στην παγκόσμια ιστορία που να φέρνει στη μνήμη ότι υπήρξε αυτή η καταραμένη φυλή.¨
Και για εμάς λέει ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ με πόνο ψυχής
¨Αγαπώ πολύ την πατρίδα μου και λυπούμαι πολύ που σήμερα τα Ελληνόπουλα ντρέπονται να πουν πως είναι Έλληνες. Η λέξη «Έλληνας» δεν αποδίδει φυλετισμό. Η λέξη «Έλληνας » αποτελεί φυλετισμό για κάθε άλλον πλην των Ελλήνων. Τώρα όμως δεν είμεθα Έλληνες, είμεθα Ρωμαίοι, είμεθα Βυζαντινοί, είμεθα Θεανθρωπιστές. Ανεβήκαμε πιο ψηλά.
Είναι κρίμα , γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα.¨ από το προηγούμενο βιβλίο.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ μείνει τίποτε όρθιο που να μην καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει ακριβώς δίπλα μας.
Μπορούμε να κατανοήσουμε ότι ήγγικεν η επαλήθευση της προφητείας του ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ του Αιτωλού;
¨θαρθεί πρώτα ένα ψευτορωμαίικο μην το πιστέψετε θα φύγει πίσω¨

Όταν η επικαιρότητα βοά δίπλα μας σαν συναγερμός εγρήγορσης.
Είμαστε ήδη εκτός Ευρωζώνης
¨Δηλαδή η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρωζώνης;
Από ποια οπτική;
Επειδή οι εταίροι ξαναδίνουν με το σταγονόμετρο βοήθεια, απαιτώντας νέες πολύ σκληρές (ανθρωπο)θυσίες;
Με όσα γίνονται στα βόρεια σύνορα της χώρας;
Με όσα θα εξελιχθούν στα θαλάσσια σύνορά μας;
Με capital controls διαρκείας;
Με πιθανή πλέον την έξωση από τον πυρήνα της ζώνης Σένγκεν;
Αυτό δεν είναι… grexit;

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ των ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ και των ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Οι μεν τοκογλύφοι αποφάσισαν και ήδη μας ανέβασαν στο ικρίωμα της θανατικής καταδίκης μας δια οικονομικού απαγχονισμού.
Τώρα είναι η κρίσιμη στιγμή που στον λαό του φορούν το σχοινί της θηλείας λέγοντας μας ότι έτσι θα σωθούμε και θα περάσουμε στον ¨παράδεισο της δαιμονικής νέας εποχής¨.

Οι διαπιστώσεις τελείωσαν ας κάνουμε τα ικριώματα εξέδρες πραγματικής Δημοκρατίας, Ελευθερίας και διεκδίκησης της αποχώρησης μας από τους έκνομους μηχανισμούς.
ΠΡΙΝ τις ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ προηγούνται οι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

πηγη