17.4.24

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Θερμαϊκού εξιχνίασαν περιπτώσεις κλοπών στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών
Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες. 

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού εξιχνίασαν:

  • 2 διαρρήξεις οικιών,

  • 4 διαρρήξεις καταστημάτων και 

  • 1 κλοπή από το δρόμο.


Οι προαναφερόμενες πράξεις τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου 2021 - Σεπτεμβρίου 2022, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος επτά (7) συνολικά ατόμων.


Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

____

Το εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση ( και όχι μόνο σ αυτή τη περίπτωση ) η αστυνομία όταν αναφέρεται σε εγκληματική δράση κάποιων κακοποιών, ομιλεί ή για "ημεδαπούς", χωρίς να αναφέρει αν αυτοί είναι της φυλής...Απάτσι, Αθιγγάνων, Γύφτων, Κομάντσι. Απάχο, Ρομά κλπ, για να μη τους προσβάλει (!) Στη παρούσα περίπτωση δεν αναφέρει καθόλου αν οι δράστες ήσαν αλλοδαποί, ημεδαποί αλλά ομιλεί για..."άτομα" !

Φυσικά η αστυνομία εκτελεί εντολές άνωθεν, αλλά αυτές οι εντολές εμποδίζουν τους νομοταγείς Έλληνες πολίτες από το να γνωρίζουν από ποιους πρέπει να φυλάγονται.


Η ενημέρωση, πρέπει να είναι ενημέρωση και όσοι από τους δράστες "θίγονται" ας προσέχουν να μη δίνουν αφορμή. Ας μη ξεχνάμε ότι κάποιοι από αυτούς προ ετών εχαρακτηρίζοντο ως άτομα "ακαθορίστου υπηκοότητος" στις ταυτότητές τους. Τώρα φθάσαμε στο αντίθετο άκρο και αυτό όχι για "ανθρωπιστικούς ή για λόγους ευγενείας ή , μοντέρνας έκφρασης, ρατσισμού, αλλά για άγρα ψήφων εξ ού και τα "επιδόματα" που παρέχονται αφειδώς σε κάποιους από αυτούς, εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων.