17.4.24

Για ψάξτε κι αυτά, κυρία Αδειλίνη

 


Μπράβο στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Αδειλίνη, η οποία άσκησε ποινική δίωξη τους «Σπαρτιάτες» για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος. Κάτι τέτοιοι απατεώνες, που υφαρπάζουν με διάφορα τερτίπια την ψήφο του ελληνικού λαού, θα πρέπει να ξεδοντιάζονται πάραυτα και να ρίπτονται στο πυρ το εξώτερον ή να αλείφονται με πίσσα και να πασπαλίζονται με πούπουλα.*

Τώρα που έγινε η αρχή, όμως, μήπως η κυρία εισαγγελέας θα πρέπει να ψάξει και άλλες παρόμοιες υποθέσεις; Επί παραδείγματι, πότε η Ν.Δ. προεκλογικώς ενημέρωσε τους φίλους της ότι θα ψηφίσει τον γάμο των ομοφυλοφίλων; Ποτέ. Αρα εξαπάτησε το εκλογικό σώμα. Πότε η Ν.Δ. είπε προεκλογικώς ότι θα νομιμοποιήσει λαθρομετανάστες; Ποτέ. Αρα εξαπάτησε το εκλογικό σώμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πει προεκλογικώς ότι θα έκανε τη Συμφωνία των Πρεσπών; Οχι. Αρα εξαπάτησε το εκλογικό σώμα. Να μη μιλήσουμε για το δημοψήφισμα. Πότε οι Ανεξάρτητοι Ελληνες είχαν πει προεκλογικώς στους οπαδούς τους ότι θα συμπράξουν με τον ΣΥΡΙΖΑ; Ποτέ. Αρα εξαπάτησαν το εκλογικό σώμα. 

Τι είχε υποστηρίξει σε όλους τους τόνους προεκλογικώς ο ΓΑΠ; «Λεφτά υπάρχουν». Τι έγινε μετά; Μας έστειλε δεμένους χειροπόδαρα στο ΔΝΤ.

Αρα εξαπάτησε το εκλογικό σώμα. Ή μήπως όχι; Οι εκλογολόγοι κ.λπ. τι λένε;

https://www.newsbreak.gr

_________

Αναρτήθηκε από το Στρατηγό κ. Αθαν. Καραντζίκο

_________

 Πάντως πίσσα, έχει περισσέψει -και είναι διαθέσιμη- από τις επιστρώσεις στα Τέμπη... και πούπουλα υπάρχουν άφθονα , αφού οι διάφορες κυβερνήσεις, έχουν ξεπουπουλιάσει κυριολεκτικά, χρόνια τώρα, τον Ελληνικό Λαό, που συμπεριφέρεται σαν...κότα!

Α.Α