17.4.24

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Συνελήφθη αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα
Σε έρευνα της  οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε περίστροφο που περιείχε 5 φυσίγγια


Συνελήφθη έπειτα από επισταμένη έρευνα και συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Επιχειρησιακής Τακτικής και Δράσης της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης 41χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος εντοπίσθηκε και συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (16-04-2024) στο κέντρο της πόλης, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για εμπορία ναρκωτικών και Διάταξη Προέδρου Εφετών Θεσσαλονίκης.


Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε επιμελώς κρυμμένο, ένα περίστροφο και συνολικά 15 φυσίγγια, τα 5 εκ των οποίων βρίσκονταν στο βυκίο του περιστρόφου.


Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.


(Είμαστε περίεργοι για το τι θα πράξουν οι δικαστικές Αρχές, θα τον αφήσουν ελεύθερο και θα ορίσουν τακτική δικάσιμο ή θα τον προφυλακίσουν. Και εν συνεχεία τι θα πράξει αυτό που αποκαλείται "Ελληνικό Κράτος", θα τον απελάσει ή θα τον αφήσει να περιφέρεται στην Ελλάδα για ...νέες περιπέτειες; )