28.9.16

Η ¨σφαλιάρα¨ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και σφαλιάρα της Deutsche Bank


BY 242424V


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

«Τώρα µια µπόρα θα είναι, µια µικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά. Θα φάει µετά µια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη…»

« Ο κόσµος µοιάζει σήµερα, σαν µια κοχλάζουσα χύτρα ταχύτητος, µε πολλές βαλβίδες! Θα σκάσει εδώ, θα σκάσει εκεί. Προσεύχεσθε µη γίνει µ’ εµάς η αρχή.» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Και αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο ΑΓΙΟΣ των ημερών μας προέβλεψε την διάλυση της ΕΕ τότε τα γεγονότα συγκλίνουν σε μεγάλες ιστορικές ανατροπές.

Ας ετοιμαζόμαστε γιατί οι σφαλιάρες θα πέφτουν βροχή Παγκοσμίως.

¨Δικαιολογημένα όταν ο τραπεζικός γίγαντας της Ευρωζώνης χάνει σε αξία το 90% της τιμής της μετοχής του (από 100 ευρώ σε 10,6) τότε όχι μόνο η Γερμανία, αλλά ολόκληρη η Ευρωζώνη αρχίζει να τρέμει. Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν η καγκελάριος της Γερμανίας κ. Μέρκελ δεσμεύεται δημόσια ότι δεν πρόκειται το κράτος να τρέξει να την σώσει (bail out). Ταυτόχρονα όμως πίσω από τον τεράστιο όγκο της Deutshe Bank φαίνεται να κρύβεται κάτι πολύ πιο μεγάλο.

Στο τελευταίο τριμηνιαίο δελτίο της η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) (σελ. 15 του BIS Quarterly Review, Σεπτέμβριος 2016), η μοναδική διεθνής και θεσμικά αρμόδια τραπεζική αρχή που είχε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο που ξέσπασε το 2008, παρουσιάζει μία σειρά διαγραμμάτων με τα οποία ένας ποιοτικά διαφορετικός κίνδυνος αρχίζει να αναδύεται.¨ Του Γ. Αγγέλη capital.gr/
H Deutsche Bank είναι το τραπεζικό «διαμάντι» της Γερμανίας, όπως η Volkswagen είναι το φωτεινό σύμβολο της αυτοκινητοβιομηχανίας της και η Siemens το λαμπρό σύμβολο στον χώρο της τεχνολογίας. Δεδομένου ότι στο προηγούμενο διάστημα είδαμε κατακόρυφη πτώση της αίγλης τόσο της Siemens όσο και της Volkswagen στα μάτια πελατών και επενδυτών, λόγω αθέμιτων πρακτικών και συστηματικής απάτης, αναρωτιόμαστε αν το ίδιο τώρα θα γίνει στην Deutsche Bank, και τι μπορεί αυτό να σημαίνει για όλους μας.

¨H zombie Deutsche bank με 1,62 τρισ ενεργητικό έχει 14,5 δισ αξία αγοράς
Εκτινάσσονται τα CDS της Deutsche bank –
Μετεξελίσσεται σε τράπεζα zombie έτσι απλά, η Γερμανία βρίσκεται σε ίδια θέση με την Fed και η κυβέρνηση των ΗΠΑ το Σεπτέμβριο του 2008 είχε τονίσει αφήστε την τράπεζα να αποτύχει και να ασχοληθεί με τις καταστροφικές συνέπειες, ή ένεση με μερικά ακόμη δισεκατομμύρια για να την κρατήσει ζωντανή για λίγα τρίμηνα. Πράγματι, «η πολιτική της διάσωσης είναι τρομερή, αλλά τα οικονομικά στοιχεία της κατάρρευσης είναι ακόμα χειρότερα.

Για την Deutsche bank μια φράση είναι ενδιαφέρουσα ο ελέφαντας στο δωμάτιο: Η Deutsche Bank διαθέτει 75 τρισεκ. στα παράγωγα είναι 20 φορές μεγαλύτερο από το ΑΕΠ της Γερμανίας» bankingnews.gr/ 27/09/2016 – 23:37
Phoenix Capital: Θα είναι η κατάρρευση της Deutsche Bank χειρότερη από της Lehman Brothers;
Η Deutsche Bank έχει χάσει το 20% της αξίας της σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, τονίζει η Phoenix Capital¨ bankingnews.gr/ 27/09/2016 – 19:42
Η Σφαλιάρα θα πάει σύννεφο γιατί θέλουν δεν θέλουν λειτουργούν πνευματικοί νόμοι…

«Τώρα µια µπόρα θα είναι, µια µικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά. Θα φάει µετά µια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσµο για πολλά χρόνια. Αυτήν την φορά θα δώσει ο Χριστός µια ευκαιρία, για να σωθεί το πλάσµα Του. Θα αφήσει το πλάσµα του ο Χριστός; Θα παρουσιασθεί στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώσει από τα χέρια του Πονηρού. Θα επιστρέψουν στο Χριστό και θα έρθει µια πνευµατική γαλήνη σε όλη την οικουµένη για πολλά χρόνια.»
Από το βιβλίο: «Πνευµατική Αφύπνιση», Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, (έκδοση Ιερού Ησυχαστηρίου Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος – Σουρωτή Θεσσαλονίκης).
simeiakairwn.wordpress.com/
Και αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο ΑΓΙΟΣ των ημερών μας προέβλεψε την διάλυση της ΕΕ τότε τα γεγονότα συγκλίνουν σε μεγάλες ιστορικές ανατροπές.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ