29.9.16

Ελλαδίτικη μάχη, δίψα για ΠΑΟΚ, δύσκολα για ΠΑΟ


Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ, Σλόβαν Λίμπ. - ΠΑΟΚ και Θέλτα - Παναθηναϊκός στο Europa League



Τρία πολύ δύσκολα ματς δίνουν οι ελληνικές ομάδες σήμερα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο ντεφορμέ Ολυμπιακός παίζει στο Καραϊσκάκης με τον ΑΠΟΕΛ. Κι αν κάποτε ένας αγώνας κόντρα σε μια κυπριακή ομάδα, θεωρείτο εύκολη υπόθεση, σήμερα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το πιο δύσκολο παιχνίδι το δίνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Θέλτα, ενώ ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Τσεχία με την Λίμπερετς. Όσον αφορά τις αποδόσεις στο νόμιμο στοίχημα, ξεκάθαρο αουτσάιντερ είναι ο ΠΑΟ, μεγάλο φαβορί ο Ολυμπιακός, ενώ φαβορί, αλλά όχι και τόσο ξεκάθαρο, ο ΠΑΟΚ.




Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ: Μαύρα χάλια ο Ολυμπιακός στη Λάρισα και θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση στο Καραϊσκάκης για να εξιλεωθεί απέναντι στους φιλάθλους του. Άλλωστε, μετά τη νίκη στην Ελβετία επί της Γιουνγκ Μπόις, αν κερδίσει και σήμερα θα γίνει το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ομάδα με δυναμική Champions League, με εξαιρετικό ρόστερ και πολλές παραστάσεις από ευρωπαϊκά ματς τα τελευταία χρόνια. Πάντα υπάρχει και η παράμετρος ελληνο-κυπριακή αναμέτρηση, που δίνει μια ώθηση στις κυπριακές ομάδες να παίξουν με μεγαλύτερο πάθος. Όποιος πιστεύει οτι θα είναι εύκολο ματς για τον συγκεκριμένο Ολυμπιακό, γελιέται. Η απόδοση για τον άσο είναι αστεία.


Σλόβαν Λίμπερετς - ΠΑΟΚ: Αν υποθέσουμε πως η Φιορεντίνα είναι το φαβορί σε αυτό αυτό τον όμιλο και η Καραμπάχ το αουτσάιντερ, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η ομάδα που θα κερδίσει σε αυτό το ματς, θα έχει πλεονέκτημα για την πρόκριση. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να πει πως και μια ισοπαλία θα είναι κακό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τσεχία, αλλά σίγουρα στο μυαλό του Ίβιτς και των παικτών του είναι το διπλό. Η Λίμπερετς έχει πολλά προβλήματα τελευταία, καθώς ένας αδιευκρίνιστος ιός έχει προσβάλλει τους μισούς παίκτες της ομάδας και η προετοιμασία για τον αγώνα γίνεται μετ' εμποδίων. Η αλήθεια είναι πως στον ΠΑΟΚ ταιριάζουν πολύ τέτοια ματς και αν είναι αποτελεσματικός στην τελικό προσπάθεια, το 2,20 για το διπλό του αποτελεί καλή περίπτωση.


Θέλτα - Παναθηναϊκός: Η γκέλα με τον Παναιτωλικό προβλημάτισε αρχικά τους "πράσινους", όμως όταν είδαν τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών τους στη Σούπερ Λίγκα, σίγουρα ησύχασαν. Το σημερινό είναι το πιο δύσκολο ματς που έχει δώσει ο ΠΑΟ φέτος και κανέναν δεν θα πρέπει να ξεγελάει η θέση της Θέλτα στη βαθμολογία της Πριμέρα. Οι γηπεδούχοι ήταν εκπληκτικοί στο τελευταίο ματς με την Εσπανιόλ, όπου πέτυχαν την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα, με κύριο χαρακτηριστικό τους την ταχύτητα στην επίθεση. Ο Στραματσόνι έχει σημαντικές απουσίες, όπως αυτή του Γουακάσο και θα πρέπει να παίξει πολύ αμυντικά για να πάρει έστω και την ισοπαλία.


Από τα υπόλοιπα σημερινά ματς του Europa League ξεχωρίζουν τα Άγιαξ - Σταντάρ Λιέγης, Σαχτάρ - Μπράγκα, Σάλκε - Σάλτσμπουργκ, Σπάρτα Πράγας - Ίντερ, Φενέρμπαχτσέ - Φέγενορντ και Σεντ Ετιέν - Άντερλεχτ.



Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.