13.3.16

Σάββας Καλεντερίδης: Πάνο Καμμένε, μάζεψε τον netakias.com και τους άλλους αρουραίους σου, για να μην τους μαζέψω εγώ



Αγαπητέ Πάνο

Στα πλαίσια της γνωριμίας μας, έχω σεβαστεί τις επιλογές σου και έχω αποφύγει να κάνω κριτική στην πολιτική που άσκησες στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης.
Δεν μπορώ όμως να μην κάνω κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης της οποίας είσαι εταίρος.
Η κριτική μου, γίνεται πάντα μέσα στα πλαίσια του τι θεωρώ σωστό για την Πατρίδα μας και δεν εξυπηρετώ ούτε προσωπικά ούτε κομματικά ούτε άλλα συμφέροντα.
Αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό απ' όλους.

Στο παρελθόν δέχτηκα επιθέσεις, αήθεις και εντελώς άδικες, από διάφορα πρόσωπα του κόμματός σου που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο.
Δεν αντέδρασα, γιατί όπως ξέρεις κι εσύ, η βλακεία είναι ανίκητη.
Τώρα σειρά είχε να κυλιστεί στο βούρκο ο netakias.com, ο οποίος, όπως πληροφορούμαι, είναι από τους έμμισθους στο Υπουργείο σου.
Το άτομο αυτό είχε το θράσος να μου επιτεθεί για την υπόθεση Οτζαλάν, για την οποία γνωρίζεις εσύ με ποιους και με πόσα κράτη συγκρούστηκα και τι κόστος έχω πληρώσει στη ζωή μου.
Γι' αυτό θα ήθελα να σου πω δημοσίως, σε περίπτωση που δεν σου το έχουν επισημάνει οι συνεργάτες σου, ότι τέτοια άτομα σου κάνουν κακό και φυσικά κάνουν κακό και στην ίδια την πατρίδα μας.
Θα περιμένω τις αντιδράσεις σου.

φιλικά

Σάββας Καλεντερίδης

Δια του λόγου το αληθές, ρίξε μια ματιά εδώ, στο βούρκο που κυλιέται ένας από τους συνεργάτες σου και σκέψου αν αυτό κάνει καλό σε σένα και στην πατρίδα. 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/03/blog-post_408.html?showComment=1457702861677#c5953165114992937490