13.3.16

Την ώρα που ο Τσίπρας αγκάλιαζε τον Νταβούτογλου, οι Τούρκοι σκότωναν μια δεκατριάχρονη Κούρδισσα, τη Φατμά

Η Ελλάδα σταδιακά παρασύρεται και οι πολιτικοί μας, αμόρφωτοι, απαίδευτοι και αδαείς, κυλιούνται στον νεοοθωμανικό βούρκο. 

Την ώρα που ο κ. Τσίπρας, ο πρωθυπουργός μιας χώρας και ενός λαού που υπέφερε τα πάνδεινα από τον τουρκικό ζυγό, με αποκορύφωμα τη Γενοκτονία, εναγκαλιζόταν και χαριεντιζόταν με τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου, οι τουρκικές αρχές ασφαλείας δολοφονούσαν στην κωμόπολη Ιντίλ, του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν εν ψυχρώ την Φατμά Ερασλάν, μια δεκατριάχρονη Κούρδισσα, το ύψος της οποίας είναι μικρότερο από αυτό ενός όπλου, όπως δήλωσε ο πατέρας της μικρής στα ΜΜΕ, για να αντικρούσει τις σχετικές δικαιολογίες των αρχών Ασφαλείας

Στα ξανθά της μαλλιά και το γλυκό λευκόδερμο πρόσωπό της, κρύβεται το δράμα της Γενοκτονίας των Ελλήνων, των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των ίδιων των Κούρδων, που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Εμείς, έχουμε υπουργό Παιδείας τον Νίκο Φίλη, που ως άλλος ένας νεοναζί αρνείται τη Γενοκτονία, και έναν πρωθυπουργό, που τον ανέχεται, αν δεν του το υποδεικνύει ο ίδιος.
..........................................


infognomonpolitics

50 σχόλια:


  1. Αν ειχε έρθει στην Ελλαδα η Φατμα ο Καλεντεριδης θα την είχε παραδώσει στους Τουρκους οπως τον Οτσαλαν
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Τον Οτζαλάν το λεφεραν στην Ελλάδα κάτι σαίνια ριζοσπάστες αριστερολι σαν τους ΣΥΡΖΑΙΟΥΣ και τον παρέδωσαν οι κεντροαριστεροί του Σημίτη. Ο Καλεντερίδης ήταν ο μόνος που αντιστάθηκε.
    2. Πράγματι. Και ο Κωστούλας.
    3. Και ο Κωστούλας. Η έκθεση Κωστούλα έμεινε στην ιστορία.
    4. Ναι. Λόγω του περιεχομένου της και της σαφήνειας της συγγραφής.
    5. Κάτι προδοτικά καθίκια σαν τα μούτρα σου μας έφτασαν εδώ
    6. - Στέκεις στα καλά σου netakias.com;!
    7. Ρε παιδια μην βασανιζεστε με αυτόν τον τουρκοπροσκινημένο, απλώς πεστε μας ποιος είναι και καθαρίζουμε εμείς οι κύπριοι.
      Μάζεψε τον κύριε Καμένε πριν σου τον στείλουμε πεσκέσι.
    8. Εντάξει βρε "νετάκια" αλλά έλα ντε που για εσένα δεν ξέρω απολύτως τίποτε ενώ για τον συγγραφέα του άρθρου παρά το ότι δεν τον γνωρίζω προσωπικά ωστόσο είναι ένα δημόσια γνωστό πρόσωπο που βασει των πεπραγμένων του μπορεί κάποιος τρίτος να τον κρίνει αρνητικά ή θετικά. Για εσένα, σαν νετακιας ωστόσο για όσο φοράς "κουκούλα" το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι μπορώ να πω για οσους φορουν κουκούλα...

      Και μη πεις καμία αστοχία για εμένα διότι εγώ ειμαι ενας απλός σχολιαστής, ούτε σαιτ έχω ούτε καμία σχέση και παίρνω το μέρος καλεντερίδη γιατι απλά και μονο βλέπω υποπτες τιε κουκούλες σου.
    9. Netakia,να πλενεις με χλωρινη το βρωμοστομα σου πριν πιασεις το ονομα του σαββα καλεντεριδη.πιο καθαρος και ελληναρας δεν γινετε.εσυ τι εισαι? Εκτος απο νετακιας καποια αλλη ιδιοτητα? Καποιο κατορθωμα?περγαμηνες? Μη μου πεις πως εισαι καταζητουμενος και συ,στους μογγολους!! Αντε απο δω κοπρια!!!!!!!
  2. Εαν δεν ηταν ο ΣΑΒΒΑΣ θα ειχαν παρει αλλη και δυσαρεστη τροπη τα γεγονοτα.
    Απάντηση
  3. Επειδη ο Σαββας "αντιστάθηκε" παρέδωσε τον Οτσαλαν στους Τούρκους δεμένο και με κουκούλα στα μάτια; Ελεος
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Επειδή τα ανέξοδα λόγια είναι εύκολα, εσύ τί θα έκανες, μεγάλε;
    2. #netakias συχνάζεις σε λάθος μέρος, και η παρουσία σου θυμίζει ασβό, τουλάχιστον μια στοιχειώδη ευγένεια σε αυτούς που σε φιλοξενούν στο ιστολόγιό τους
    3. Είσαι γελοίος ρε
    4. O netakias φαντάζομαι θα πάει να προϋπαντήσει τους Τούρκους αξιωματικούς που θα εγκατασταθούν στη Χίο με την ανοχή του "πατριώτη" Πάνου; Ποιος έχασε την Τσίπα του αγαπητέ για να την βρείτε εσείς προδότες ξεδιάντροποι της πατρίδας και του έθνους!
    5. - Μα είσαι εντελώς ανιστόρητος netakias;!
    6. μη μιλας για ασβους εσυ εχεις εναν μεγαλο και βρωμερο στο κινημα σου θανασης το ονομα του αν δε το ξερεις
    7. Για δως μας φίλε μου περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση αυτή(Οτσαλάν). Απ'ότι διαβάζω σ'αυτά που γράφεις, και είναι πολύ ενδιαφέροντα, εσύ την εποχή εκείνη θα είχε καλές πληροφοριακές "άκρες".

      Εκτός κι αν παπαγαλίζεις τις π@παριές του κάθε εθνοπροδότη προσκυνημένου και πίσω από ένα πληκτρολόγιο πετάς λάσπη και σπιλώνεις αξίες.
  4. Ενας απλος Ελληνας πηρε τοσες κρισιμες αποφασεις μονος του και οι Ελληνες πολιτικοι ηταν ολοι αθωοι;Αν εμεις λασπολογουμε ο ενας τον αλλο,τοτε μας αξιζαν και τα μνημονια και ολα!
    Απάντηση
  5. Να δω ποια δικαιοσυνη θα βαλει μεσα τους εθνοκτονους , ειμαι ο πρωτος που θα φωναξω .... Δια τουφεκισμου ο θανατος τους
    Απάντηση
  6. Ήρθε η ώρα να μιλήσετε κύριε Σάββα...μπας και κλείσουν τα στόματα όπως του άνωθεν.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Βασίλη
      έχω γράψει ένα βιβλίο και είπα αυτά που έπρεπε να πω.
      Αυτοί που θέλουν να με κτυπήσουν με την υπόθεση Οτζαλάν, είναι πληρωμένα μειράκια του Τσίπρα.
      Δεν μπορούν να πετύχουν τίποτα,όπως δεν πέτυχαν και τα πληρωμένα "πιστόλια" του ΠΑΣΟΚ.
      Όλοι εκείνοι τώρα είναι στα καλάθι των αχρήστων κι εγώ είμαι και θα παραμείνω όρθιος.
      Δεν με φοβίζουν οι αρουραίοι των εθνοπροδοτών.
    2. Ο ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΑΒΒΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ.
  7. Εδώ βλέπουμε να χρησιμοποιείται η δολοφονία ενός παιδιού για να χυθεί μικροκομματικό δηλητήριο εναντίον του Φίλη! Έλεος!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη
      η κοπέλα ήταν πιθανόν αρμενικής ή ασσυριακής καταγωγής.
      Αυτό δείχνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
      Τότε, πολλοί Αρμένιοι και Ασσύριοι, για να γλυτώσουν το γιαταγάνι της γενοκτονίας, αναγκάστηκαν να αλλαξοπιστήσουν.
      Όσοι ήταν σε περιοχές των Κούρδων, έγιναν Κούρδοι μουσουλμάνοι.
      Όσοι ζούσαν σε περιοχές Τούρκων, έγιναν Τούρκοι μουσουλμάνοι.
      Σήμερα υπολογίζονται στις 300 χιλιάδες οικογένειες, σύμφωνα με στοιχεία του Ιδρύματος Ιστορίας Τουρκίας.
      Αυτή τη γενοκτονία αρνείται ως νεοναζί ο Φίλης, ο αδαής, ο αγράμματος και συνάμα κυνικός υπουργός Παιδείας και γι' αυτό τον αναφέρω στην ανάρτηση αυτή.
      Δεν θέλω να σε προσβάλω και δεν λέω τίποτε άλλο...
    2. Τι μας λες;;; Ο αρχιφασίστας και αρνητής γενοκτονίας θίχτηκε;;; Σιγά, δεν του έκλεψε και κανένας την μπριζόλα του...
    3. Ενδιαφέροντα αυτά που λες για την πιθανή καταγωγή της κοπέλας, αλλά δεν έχουν σχέση με το σχόλιό μου.
      Ο Φίλης είπε μία μπούρδα υποτιθέμενης αριστερής και διεθνιστικής εμπνεύσεως αλλά απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί "νεοναζί". Να σου θυμίσω ότι οι νεοναζί συμμετείχαν στο συλλαλητήριο των Ποντίων και έδειραν τον Κουμουτσάκο. Αν τους βγάλουμε όλους "νεοναζί" καλύπτουμε τους πραγματικούς.
      Δεν ξέρω γιατί σκέφτηκες να με προσβάλεις επειδή εξέφρασα την άποψή μου, αλλά δεν έχεις την αποκλειστικότητα της ευαισθησίας για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
    4. Γιάννη
      δεν σκέφτηκα καθόλου να σε προσβάλλω.
      Απλά, αν συνέχιζα το σκεπτικό μου θα ήταν εξ αντικειμένου προσβολή για το πρόσωπό σου.
      Όσο για τον Φίλη, κράτα την άποψή σου.
      Εγώ λέω ότι φέρεται ως νεοναζί, γιατί οι νεοναζί είναι αρνητές της γενοκτονίας και με την άρνησή τους βάζουν ταφόπλακα στο ζήτημα και δικαιώνουν τους σφαγείς και τους γενοκτόνους.
      Επίσης, αν εσύ δεν το θεωρείς σοβαρό, δικαίωμά σου.
      Εγώ λέω ότι όταν ένας υπουργός και μάλιστα Παιδείας, αρνείται την γενοκτονία, όχι μόνο υπονομεύει τον αγώνα αλλά στην πράξη ακυρώνει και το σχετικό νόμο καθώς και τους αγώνες που έγιναν και γίνονται γι' αυτήν την ιερή υπόθεση.
      Άρα, το σχόλιό σου είναι αστήρικτο, άδικο και κυνικό.
      Γι' αυτό, θα σε συμβούλευα, σαν μεγαλύτερος που είμαι, να σκέφτεσαι δυο φορές και μια να μιλάς και να γράφεις.
      Και να προσέχεις να μην είσαι αναιδής.
      Έτσι θα χάνεις πάντα το όποιο δίκιο έχεις.
    5. Αυτοί οι Ναζί.. θεε και κύριε τρομάζω και μόνο στη λέξη.

      Και τον μεγάλο πολεμο εκαναν, και τις βόμβες στη χιροσίμα έριξαν, και την ευρώπη αμέσως μετά τη χώρισαν στα ανατολικά και δυτικά του Βερολίνου, και τι Βιετνάμ και τι Ζιμπαμπουες και τι Ρουάντες, και τι καταπίεση και ανατολικά και δυτικά στην Εδέμ μας έκαναν και τι... και τι ... και τι..

      Και τέλος οι αληταράδες μας έκαναν εδώ και στην ελλαδίτσα μας έναν εμφυλιο πολεμο με τόσες χιλιάδες χιλιάδων θύματα, με πρώτο θύμα τον φίλη.

      Συνεπώς έχεις δικαιο @Γιάννης μου, ο Φίλης δε μπορεί να είναι ναζί, αλλά είναι ίσως κατι ακομα χειρότερο



    6. Αν αφησουμε πισω μας τις προσωπικες και κυριως κοματικες αντιπαραθεσεις θα δουμε την αληθεια ξεκαθαρα. Για το θεμα του Φιλη και της περιβοητης γεννοκτονιας , παρ οτι η δηλωση του αυτη ηταν απαραδεκτη και παρ οτι ο συγκεκριμενος δεν μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης, ξεκαθαρισε τι ηταν γι αυτον η επιστημονικη αναλυση της λεξης γεννοκτονια. Αν παρακολουθησει κανεις το βιντεο προσεκτικα δεν μπορει να να το αμφισβητησει. Δεν μας τιμαει μια τετοια δηλωση αλλα αντικειμενικα και κυριως χωρις εμπαθειες ας αντιληφθουμε οτι καποιοι βρισκονται σε εναν κομματικο αγωνα και καραδοκουν για να ισοπεδωσουν τα παντα.Το συγκεκριμενο ατομο(που ισως για ορισμενους και για εμενα προσωπικα φυσιογνωμικα παραπεμπει στον πρωην πολιτικο του ΠΑΣΟΚ τον γνωστο και αντιπαθη σε ολους μας Παγκαλο, με χαρακτηριστικη και σαφή ομως την διαφορά μεταξύ των δυο στην αντιληψη ηθους,αξιών και ελευθεριας του λόγου αλλα και υπηρετώντας διαφορετικες κοινωνικές ομαδες!!!),με την απαραδεκτη αυτη δηλωση μας δινει μια σαφη εικονα της τακτικης που ακολουθειται στην πολιτικη της αντιπολιτευση,ετσι ωστε να καταλαβουμε οτι ολος αυτος ο ντορος που δημιουργηθηκε γυρω απο την δηλωση αυτη, για ορισμρνους εγινε μεν γιατι αλλοιωνονται πραγματικα γεγονοτα της ιστοριας, αλλα για ορισμενους αλλους για αλλη μια φορα ηταν μια καλη ευκαιρια για μια ακομη επιθεση.Μια ακομη πολιτικη σκοπιμοτητα.
      Οσο για την "αναιδεια" του φιλου μας απο επανω αυτη δεν διαπιστωνεται σε οσα εγραψε θεωρω οτι ειχε το θαρρος της γνωμης του και αυτο σημαινει ελευθερια του λογου. Μηπως λοιπον ειναι αδικη η επιθεση;


      Δεν μπορω να καταλαβω αρχικα γιατιθεωρησατε οτι ο συνομιλητης σας ηταν αναιδης...επειδη εχει διαφορετικη αποψη;
    7. Σάββα,
      Δε σκέφτηκες να με προσβάλεις αλλά ο συλλογισμός σου θα ήταν προσβολή [κάτι δεν πάει καλά σ' αυτό το συλλογισμό].
      Την άποψή μου την εκφράζω ελεύθερα αν δεν έχεις πρόβλημα. Ο Φίλης είναι ανόητος που είπε μια μπούρδα περί "επιστημονικού" περιεχομένου της γενοκτονίας αλλά δεν αρνήθηκε τα εγκλήματα, όπως π.χ. οι νεοναζί που λένε ότι δεν έγινε ολοκαύτωμα. Επίσης δε βλέπω ιδιαίτερη ευαισθησία για το γεγονός ότι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ νεοναζί συμμετείχαν στο συλλαλητήριο των Ποντίων. Τους δικαιολογείς και μόνο ο Φίλης σε πείραξε; Πράγματι είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για γίνεται μικροκομματική εκμετάλλευση.
      Δεν ξέρω από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι είσαι μεγαλύτερος, αν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν ήσουν. Επίσης δεν καταλαβαίνω τι αποκαλείς "αναίδεια". Ξέρεις τι θα πει κριτική και ελευθερία της έκφρασης; Αν στα σχόλια θέλεις μόνο χειροκροτήματα και επιδοκιμασίες πες το να το ξέρουμε..
    8. "Να σου θυμίσω ότι οι νεοναζί συμμετείχαν στο συλλαλητήριο των Ποντίων και έδειραν τον Κουμουτσάκο"

      "Επίσης δε βλέπω ιδιαίτερη ευαισθησία για το γεγονός ότι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ νεοναζί συμμετείχαν στο συλλαλητήριο των Ποντίων"

      Επειδή οι (κενή νοήματος) λέξη "νεοναζί" χρησιμοποιείται για τούς οπαδούς τής ΧΑ, θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήματα:

      α) Από πού βγαίνει ότι αυτοί χτύπησαν τον Κουμουτσάκο, αφού ο ίδιος αρχικά είχε πει ότι δεν ξέρει ποιοι τον χτύπησαν, για να πειστέι, προφανώς, στην συνέχεια να πει ότι τον χτύπησαν μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου; (εδώεδώ κι εδώ).

      β) Η ΧΑ μπορεί να αρνείται/αμφισβητεί το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, όχι όμως και την Γενοκτονία των Ελλήνων τού Πόντου και τής Μ. Ασίας κι έτσι καλώς συμμετείχαν στο συλλαλητήριο των Ποντίων. Ο Κουμουτσάκος ήταν με το μέρος των Ποντίων κι αυτός, άρα γιατί να τον χτυπήσουν; Αντιθέτως, θα μπορούσαν να είχαν επιτεθεί στους οπαδούς τού ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι προσπαθούσαν να παρεμποδίσουν το συλλαλητήριο. Απλή λογική.

      "Τους δικαιολογείς και μόνο ο Φίλης σε πείραξε;"

      Αυτός έκανε την δήλωση, όχι η ΧΑ.
  8. Σίγουρα όταν το βάρος ενός ολόκληρου έθνους πέφτει στις πλάτες ενός μέλους μιας κρατικής μυστικής υπηρεσίας θέλει να έχεις κότσια ,σθένος και θάρρος να μπορέσεις να ανταποκριθείς σωστά και στο ύψος των περιστάσεων.
    Το τι έγινε εκείνη την εποχή δεν χρειάζεται να έχεις μεγάλη φαντασία να το καταλάβεις.
    Κατά καιρούς οι εκάστοτε κυβερνήσεις έχουν δώσει σε ξένες υπηρεσίες δικούς μας μυστικούς πράκτορες. Συνεπώς τα συμπεράσματα δικά σας.
    Το μόνο βέβαιο είναι πως οι «κρατικοί υπάλληλοι» της κυβέρνησης τότε και τώρα με την απαίδευτη λογική που τους διακατέχει είναι φυσικό και επόμενο να κάνουν τέτοια παιδαριώδη λάθη όπου ένα πεντάχρονο παιδί δεν θα έκανε.
    Δυστυχώς θα ζήσουμε ακόμα δυσκολότερες καταστάσεις αλλά θέλω να ελπίζω πως οι εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο θα είναι τέτοιες όπου εχθροί και «φίλοι» θα μας αφήσουν να ζήσουμε γιατί πολύ απλά μεταξύ τους δεν θα τα βρίσκουν.
    Απάντηση
  9. Παντου θα ξεπεταχτεισ"αυτη τη χωρα ενας netakias,το κακο ειναι οτι ο τρελος φτιαχνει ο μαλακας δε φτιαχνει
    Απάντηση
  10. Υποθέτω πως Ο Νετάκιας είναι ο γνωστός που γράφει στο μπλογκ Olympia που υποστηρίζει τον Καμμένο και τον Τσίπρα.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. http://www.protothema.gr/files/1/2015/09/17/aa/xatzixr-fek.jpg
      http://www.protothema.gr/files/1/2015/09/17/aa/xatzixr-fek2.jpg
    2. Νετάκια, πες μας τώρα κάτι γι'αυτά:
      http://olympia.gr/2012/01/30/senol-arslan/
      http://olympia.gr/2013/03/18/απόρρητες-πληροφορίες-της-εθνικής-ασ/
      http://olympia.gr/2013/12/07/απόρρητες-πληροφορίες-σε-τουρκικά-χέ/
      "Τούρκος υπάλληλος θα αποφασίζει"...
      http://www.crashonline.gr/στα-καγκελα-οι-βουλευτεσ-για-τουσ-τουρ/
      ...και ρώτησα τις προάλλες αν μάθαμε ποιοί ευθύνονταν τότε για τις "αθλιότητες", που κατέληξαν -όχι περιέργως- σε διαχρονική εθνική 'στρατηγική'...
  11. κύριε Σάββα, συνεχώς για τους αρουραίους των εθνοπροδοτών μας γράφετε... Τίποτα για τους ίδιους? ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ?
    Απάντηση
  12. Anaconda παρα το οτι εγω αποχωρησα απο καθε σχολιο στην Ολυμπια εξ αιτιας αυτου του αδεσποτου μαντ@@@@ου ονοματι Netakias εχω να σου πω οτι η υποθεση ζοτσαλαν ειναι πολυ σοβαρη,περιλαμβανει πολλα ατομα και υπηρεσιες και φυσικα σκοπιμοτητες στρατηγικων σχεδιων και φυσικα θα την κρινει η αντικειμενικη ιστορια στο μελλον οταν εμεις δεν θα ζουμε...ισως.Για αυτο κρατησε μικρο καλαθι στην ιστορια αυτη και μη εκτιθεσαι για λογους που δεν αφορανε τον οτσαλαν αλλα την συμμετοχη σου στους ανελ καποτε και την αποχωρηση σου,πως και γιατι.Φιλικα Στεργιος (sterg)
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Sterg, δεν εξέφρασα κάποια γνώμη ή άποψη για την υπόθεση Οτσαλάν.
      Απλά είναι κωμικοτραγικό να βλέπω τύπους σαν τον Νετάκια να δουλεύουν σε υπουργείο και να κάνουν προπαγάνδα μέσω ιδιωτικού ιστολογίου. Για όσο είναι στο υπουργείο θα έπρεπε να σταματήσει.
      Για την επίθεση, ως μετακλητός υπουργού, σε ιδιώτη, την αφήνω ασχολίαστη. Όπως έχεις διαπιστώσει, δε συμφωνώ με τον Σάββα σε πολλά, αλλά αυτή την επίθεση που δέχεται από τον κύκλο του Καμμένου την υφίσταμαι από το καλοκαίρι του 2012. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχαρίστου.
  13. συμπληρωματικα....
    Na το πω "πανικο"? Να το πω "ευαισθησιες"? , να το πω εφιαλτες σε απωθημενη μορφη στο υποσυνειδητο που ταραζουν τον υπνο? Να το πω (ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΥΤΟ) γνωση του παγκοσμιου αλλα και τοπικοπεριοχικου παιχνιδιου που αναγκαστικα μακκιαβελιζει (δεν γινεται να νη νακκιαβελιζεις με τον σκοπο να αγιαζει τα μεσα,αν γνωριζεις το παγκοσμιο παιχνιδι για τα επομενα επωδυνα 30 χρονια.Η ανθρωποτητα προχωραει ασθμαινοντας και οι περισσοτεροι μας απλα τρωμε στην μαπα τις αναθυμιασεις του κατακοπου ταυρου που αλλοι ερεθισαν να κανει την διαδρομη του πιο γρηγορα απο οσο αντεχουν να αντιληφθουνε οι γυρω παρισταμενοι ,κυριως ασχετοι.
    Απάντηση
  14. Είστε προφανώς αιθεροβάμων για τον Καμμένο, κύριε Καλεντερίδη.
    Ο Νατάκιας που λέτε είναι εικόνα και ομοίωση του Πάνου του.
    Ή μάλλον ο Πάνος που πρόδωσε όσους πίστεψαν σε αυτόν, που πρόδωσε το "ΦΠΑ των νησιών" και τα καταστρέφει με τα Plan B της Μέρκελ του και της Νούλαντ του, που πρόδωσε όσα έλεγε για την καταστροφή των εθνών, όσα έλεγε δήθεν "στα τέσσερα" και άπειρα άλλα, που ανέχεται μαζί με όλα τα άλλα , τον Δρα του Νταβούτογλου Τσίπρα, τους συντρόφους του, τον Φίλη, την Τασία, την Σία, τον Μάρδα κτλ, είναι πολύ χειρότερος του Νατάκια;.
    Απάντηση
  15. Η κοματικοποίηση με τον πολιτικο της φανατισμό στο αποκορύφωμα, εδώ μέσα!
    Παρότι δείχνετε ότι έχετε τυφλωθει απο το διλητήριο της παραπολιτικής, κάθε άλλο παρά πολιτική,κάνετε. Θέλετε τήν εξώντωση τών άλλων, μά τυφλοί όπως φαίνεστε, πάτε νά βγαλετε τα μάτια μεταξύ σας.
    Δηλαδή εκτός απο φασίστες αριστεροδεξιούς,αριστεριζόλους
    ριζοκαισπαστικούς νεοκαιναζί, τα δέκα αυτα εκατομύρια νεοελλήνων, ποιοί είναι τελικά Συνέλληνες; Σκεφτήτε μόνο να σας άκουγε από απέναντι ο Κολοκοτρώνης, δέν θά έλεγε, άνοιξε καλύτερα γή να με καταπιείς, σέ λάθος χώρα μέ στειλαν!
    Σταματήστε επιτέλους τό αδελφοφάγωμα, έρχονται τα χειρότερα.
    Απάντηση
  16. Σαββα, γραψε τους προδοτες στα ....... σου. Εμεις ειμαστε μαζι σου. Αλλωστε, οπου να΄ναι θα ερθει η ωρα τους, να λογοδοτησουν
    Απάντηση
  17. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΑΒΒΑ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ.....ΜΙΛΗΣΕΙ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. "...ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ..." Πραγματι δυσκολη /επωδυνη/με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΚΤΟΤΕ η σταση του.Θα μου πεις τωρα "καλα ρε συ και αυτη την δουλεια ποιος επρεπε να την κανει/αν δεν ηταν ο ενας θα ηταν αλλος διοτι ΗΔΗ ΟΛΑ ΗΤΑΝΕ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ για το μεγαλο παιχνιδι που 'εμπαινε' σαν την παλαια την post (μουτζουρικο για τους παλαιοτερους) στο...Σταθμο...σφυριζοντας .Αυτο δεν σημαινει οτι παιρνω οποιαδηποτε θεση για να πω και εγω τις δικες μου.... 'αληθειες' σαν αυτες τις.... δικες σας.μακρυα εμου.ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και τις...'θυσιες' του καθενος.Δεν ειναι η ωρα για τετοια και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ χειροτερα.
      υγ
      Anaconda την καλησπερα μου.Βλεπω μας εχεις ολους καλα ...φακελωμενους,φιλους και "φιλους".
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
  18. Τελικά, ΝΑΖΙ ποιοι είναι; Είναι αυτοί που αντιτίθενται κατά της Γερμανικής υποδούλωσης της Ευρώπης ή αυτοί που συνεργάζονται μαζί τους και υπογράφουν μνημόνια καταστρέφοντας και ξεπουλώντας την Ελλάδα;
    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν ισχύουν αυτά που γράφει για Καμμένο και netakia ο κ Καλεντερίδης τότε εξηγείατι και το "μόνιμο δτασίδι" που έχει εδώ και καιρό στο πάλαι ποτέ αντικεμενικό και φλογερά ΕΛΛΗΝΙΚΟ Olympia.gr που εδώ και κάποιο διάστημα έχει σαφή θέση υπέρ ΑΝΕΛ (και κατά προέκταση Συν-Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ)...Τελικά οι κλασικές μορφές "ασθενειών" που μας ταλανίζουν εδώ και 3000 χρόνια είναι πλέον ευδιάκριτες και στην Ελληνική μολογκόσφαιρα...Κρίμα!