16.3.16

Η Ρωσία «κατεβάζει το Borisoglebsk-2″ για να ταπώσει το Τούρκικο «KORAL-ET!»


Η Ρωσική  Στρατιωτική Δύναμη στη Συρία κατεβάζει το υπερσύγχρονο Borisoglebsk-2 για να ταπώσει το Tούρκικο «Koral -ET» που παραδόθηκε  πριν από λίγο στις Τούρκικες Ένοπλες Δυνάμεις !
Η Ρωσία ανακοίνωσε πως έθεσε σε λειτουργία ένα νέο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου. Το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου Borisoglebsk-2, σχεδιάστηκε για να αυξήσει τις αμυντικές δυνατότητες του στρατού.
russia-jamming-equipment-696x448-610x400 (1)
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο πρακτορείο ειδήσεων Zvezda, το Borisoglebsk-2 είναι ένα σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Η ανάπτυξη του άρχισε το 2004, ολοκληρώθηκε το 2010 και παραδόθηκε στον στρατό το 2014 !
Το σύστημα αυτό χρησιμοποιείται από δύο άτομα και μπορεί να στηθεί και να λειτουργήσει πολύ σύντομα. ..Συνήθως στήνεται δίπλα  στους S-400  και αυτό δεν είναι τυχαίο!
Το Borisoglebsk-2 μέσα σε μια έκταση 50 εκταρίων (σημ. μεταφρ : 500 στρεμάτων)  μπλοκάρει κάθε είδους επικοινωνία συμπεριλαμβανομένων και των δορυφορικών.
Ο Μιχαήλ Αρτιόμοφ-εκπρόσωπος της παραγωγού εταιρίας United Instrument Manufacturing Corporation, δήλωσε πως ¨το σύστημα μας είναι παγκοσμίως το καλύτερο από τα παρόμοια συστήματα, ο τρόπος λειτουργίας του δεν μοιάζει καθόλου με τα άλλα, και καταπνίγει κάθε εχθρική επικοινωνία στην περιοχή¨.
Το Borisoglebsk-2, επίσης προκαλεί έκρηξη  επίσης και στις ρουκέτες των πολλαπλών εκτοξευτών στα 3-5 μέτρα πριν από το έδαφος.
Αυτό λοιπόν το τόσο ικανό όχημα, γιατί ενώ είχε ενταχθεί το 2014, το παρουσιάζουν ξαφνικά τώρα το 2016 Ένας είναι ο λόγος για αυτό και ο λόγος αυτός είναι το σύστημα KORAL της ASELSAN…
______________________________________________

Οι ΤΕΔ παρέλαβαν το Κινητό Σύστημα Ηλεκτρονικού Πολέμου «KORAL ΕΤ»…

aselsan-koral_8542342-7200_1280x720Η Στρατιωτική Ηλεκτρονική Βιομηχανία ASELSAN της Τουρκίας ανέπτυξε σύστημα που απενεργοποιεί τα ραντάρ των αντίπαλων χωρών.Το συγκεκριμένο σύστημα κατέχουν ελάχιστες χώρες  στον πλανήτη σύμφωνα  πάντα με με τους Τούρκους!
Το τουρκικό Κινητό Σύστημα Ηλεκτρονικού Πολέμου KORAL που κατασκευάστηκε από την ASELSAN και που μπορεί να αφήσει εκτός λειτουργίας τα ραντάρ των χωρών στόχων , παραδόθηκε χθες στην Πολεμική Αεροπορία της ΤουρκίαςImpressive_KORAL_Land_Based_Radar_Electronic_Warfare_System_on_aselsan_booth_at_IDEF_2015_640_001
Στην ομιλία που έκανε κατά την τελετή παράδοσης ο Γενικός Γραμματέας Αμυντικής Βιομηχανίας Ισμαήλ Ντεμίρ, δήλωσε ότι ο ηλεκτρονικός πόλεμος είναι πρωτοβουλίες για τον έλεγχο του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος της αντίθετης πλευράς με αμοιβαία ανίχνευση, εξουδετέρωση των απειλών και στόχων σε επιχειρησιακό περιβάλλον.
Και ο γενικός γραμματέας της ASELSAN Φαίκ Εκρέν, δήλωσε ευτυχής που έχουν αναπτύξει το σύστημα αυτό με εθνικές δυνατότητες για τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Το Σύστημα KORAL αποτελείται από το σύστημα ηλεκτρονικής υποστήριξης (KORAL ED) και σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου (KORAL ET)!
Στην ΕΑΒ έχουμε να προτείνουμε κάτι αντίστοιχο για την Πολεμική Αεροπορία ή έχουμε αναπτύξει κάτι ανάλογο εκτός απο το αλλάζουμε προέδρους και να τοποθετούμε αντιπροέδρους Αποστράτους τη Πολεμικής Αεροπορίας ;

veteranos