16.3.16

H Ευρώπη διαλύεται από κατευθυνόμενες ορδές


γράφει η A Leoni


Αυτές τις μέρες οι ΗΠΑ προκαλούν ένα δυνατό χτύπημα στην ΕΕ τέτοιο ώστε να την έχουν μόνιμο υποχείριο και αναγκαστικό «σύμμαχο». Το όπλο το οποίο χρησιμοποιούν για το σκοπό αυτό είναι οι ανθρώπινες ροές που οργανώνουν μέσα από τα διάφορα δίκτυα τα οποία έχουν. Οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν την πλήρη καταστροφή της Ευρώπης. Επιθυμούν απλώς να την έχουν ένα «αταλάντευτο σύμμαχο» στην διαμάχη της εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας. 

 
Ο λόγος που θέλουν την ΕΕ πιο αδύναμη είναι γιατί οι Αγγλοσάξωνες και οι  Αμερικάνοι θέλουν πάντα οι σύμμαχοί τους να είναι πιο αδύναμοι από τους ίδιους.   Ας παρατηρήσουμε ότι μόλις η Γερμανία έγινε ισχυρή (κυρίως με την ένωσή της, αλλά και με το Ευρώ) τότε οι ΗΠΑ οργάνωσαν μια τέτοια επίθεση με αυτό το σύγχρονο ‘όπλο’ που δεν έχει προηγούμενο.
 Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα κύματα των προσφύγων κατευθύνονται κυρίως προς αυτή την χώρα και δευτερευόντως προς τις υπόλοιπες.  Και ας παρατηρήσουμε ότι μόλις πριν μερικούς μήνες η Γερμανία υπέγραψε με την Gasprom συμφωνία για τον Νοrd Stream που θα καταλήγει το ρωσικό φυσικό αέριο, σε πολύ λίγο διάστημα οι ‘ροές’ άρχισαν και όλοι αυτοί θέλουν να καταλήξουν και οι πρόσφυγες.

Και την ίδια ώρα παρατηρείστε ότι οι πρόσφυγες:
-          δεν πάνε σε ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο (τα στενά της Μάγχης είναι αδιαπέραστα)
-          δεν πάνε στην πλούσια Σ. Αραβία ή στο Κατάρ ή στα ΗΑΕ ή στο Μπαχρέιν όπου και έχουν την ίδια πίστη.
Είναι προφανέστατο ότι πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο. Ανάμεσα στο μετακινούμενο πλήθος υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανδρών σε ηλικία στρατιωτικής θητείας με ακριβά τηλέφωνα. Είναι αυτοί που σηκώνει λεφτά με κάρτες από ΑΤΜ. Οι Ούγγροι το βλέπουν καθημερινά και το επιβεβαιώνουν. Τα ΜΜΕ δείχνουν αποκλειστικά πλάνα με γυναικόπαιδα, αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα ωμής προπαγάνδας.
Η κυβέρνηση του Τσίπρα ως Αμερικανό-δουλη εργάζεται ως 5η φάλαγγα μέσα στην Ευρώπη. Υπακούοντας στις οδηγίες της Αμερικής. Η Γερμανία αλλά και άλλες χώρες αρχίζουν και αυτές να αντιδρούν και να κλείνουν όχι τα σύνορά τους αλλά τα σύνορα άλλως χωρών προθάλαμοι προς την Γερμανία (Σκόπια, Κροατία, Αυστρία κλπ.). Και ακριβώς αυτή είναι και η δυστυχία μας. Ότι έτσι όπως παίζεται το ‘παιγνίδι’, η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει το μεγαλύτερο θύμα της Ευρώπης. Γιατί όλα δείχνουν ότι ο κύριος όγκος θα παραμείνει εδώ με όλα τα επακόλουθα που θα προκύψουν. Όταν ο όχλος αισθανθεί εγκλωβισμένος τότε ποιος έχει αντίρρηση ότι  οι βιαιότητες, οι κλοπές, οι βιασμοί και φόνοι θα γίνουν καθημερινή πραγματικότητα.
Συχνά πυκνά τα ΜΜΕ μεταδίδουν τον ψίθυρο ότι δηλαδή ανάμεσά τους υπάρχουν 4.000 ισλαμιστές μαχητές. Αλήθεια πως ξέρουν το ακριβές νούμερο;  Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ΜΜΕ αυτοί είναι πρώην μέλη και στελέχη του ISIS οι οποίοι πολεμούν τον Άσαντ και τον Συριακό στρατό. Τι δουλειά έχει η αποστολή τους στην Ευρώπη; 
Ποιος είναι σε θέση να δώσει εντολή ενεργοποίησης σε αυτούς;
Υποτίθεται ότι είναι απελπισμένοι πρόσφυγες που έχουν χάσει τα πάντα και όμως έχουν την δύναμη για να απαντήσουν οργανωμένα σε οργανωμένες επιθέσεις. Αυτό το είδαμε κυρίως στην Ουγγαρία όταν επιχείρησαν να τους Ούγγροι Χούλιγκαν και ακροδεξιοί.  

Γιατί πιέζεται τόσο πολύ η Ευρώπη να τους χορηγήσει όχι μόνο άσυλο αλλά κυρίως υπηκοότητα. Γιατί όμως η Ευρώπη δεν έκανε το ίδιο και για τους Ουκρανούς πολίτες που ήθελα να γίνουν Ευρωπαίοι πολίτες και οι οποίοι διέθεταν και μια Ευρωπαϊκή κουλτούρα;