12.6.24

Αμοργός: Σε εξέλιξη νέο θρίλερ – Αγνοείται Αμερικάνος τουρίστας – Είχε πάει για πεζοπορία

 

Νέο θρίλερ με εξαφάνιση τουρίστα σε νησί της Ελλάδας βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, έχει σημάνει συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 59χρονου υπηκόου Αμερικής και Γαλλίας που έκανε τις διακοπές του στην Αμοργό.

Είχε πάει για πεζοπορία σε δύσβατη περιοχή

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης (11/6), στις 7:05 όταν ο άνδρας ξεκίνησε πεζοπορία από την Αιγιάλη ακολουθώντας ένα χαρακτηρισμένο μονοπάτι με τελικό προορισμό τα Κατάπολα, με ενδεικτικό χρόνο διαδρομής, σύμφωνα με πινακίδα, τις 4 ώρες και 5 λεπτά.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνταξιούχος αστυνομικός είχε μαζί του δυο τηλεφωνικές συσκευές με αριθμούς Γαλλίας και ΗΠΑ, ενώ τελευταία επικοινωνία είχε με την αδερφή του -στις 7.20 το πρωί 15 λεπτά αφότου ξεκίνησε την πεζοπορία- στην οποία έστειλε φωτογραφία την πινακίδα του μονοπατιού.

Οι ώρες περνούσαν δίχως ο άνδρας να δώσει σημάδια ζωής με αποτέλεσμα ο φίλος που τον φιλοξενούσε στις Κυκλάδες να ανησυχήσει και να σπεύσει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει την εξαφάνισή του.

Αστυνομικοί του Α.Σ. Αμοργού σε συνεργασία με κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και Εθελοντών Διασωστών ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, δίχως μέχρι τώρα να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από το Α.Τ. Νάξου εστάλη αίτημα προς Εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για τον εντοπισμό των δυο κινητών τηλεφώνων που είχε στην κατοχή του ο 59χρονος, με τις αρχές να ευελπιστούν ότι εφόσον οι συσκευές δεν έχουν απενεργοποιηθεί ή έχουν υποστεί φθορά, θα δείξουν την τοποθεσία του άνδρα.

https://www.newsbomb.gr