21.3.22

"Σοφία.. Γεωργιάδη" : Όσο και να μας πιέζετε, δεν θα μειωθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης καυσίμων

" Σοφόν το αφορισμένον" !!!
Juan

 Με το σύνηθες, απόλυτο ύφος του ο Αδωνις Γεωργιάδης  (Το "ι" με γιώτα) απέκλεισε τη Δευτέρα το ενδεχόμενο να μειωθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα. Τόνισε δε ότι η μείωση της κατανάλωσης οφείλεται και σε ψυχολογικούς λόγους.

Αναλυτικά, μιλώντας στον Αντέννα, τόνισε: "Η μείωση της κατανάλωσης οφείλεται και σε ψυχολογικούς λόγους. Οταν ακούς για πόλεμο κάθε μέρα στα κανάλια, η κατανάλωση πέφτει γιατί ο άλλος μαζεύεται. Η οικονομία είναι ψυχολογία, σήμερα έχουμε πόλεμο. Δεν είναι ώρα για το "Τσοβόλα, δώστα όλα".

Η μείωση των φόρων δεν αυξάνει αυτόματα την κατανάλωση. Οσο και να μας πιέζετε, δεν θα μειωθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης καυσίμων δεν θα τινάξουμε τη χώρα στον αέρα. Μη με ξαναρωτήσετε !!!

Ο κόσμος δεν κρυώνει. Σήμερα η επιδότηση του πετρελαίου θέρμανσης είναι τριπλάσια από την εποχή ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση βρίσκεται στο πλάι όλων των Ελλήνων πολιτών".

(Άμα έχει ο λαός εσάς στο...πλάϊ του, σώθηκε !!!- ΑΛΕΞ)


Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Συμφωνεί ο κ. Μητσοτάκης με το ρεσιτάλ αναισθησίας Γεωργιάδη πως οι πολίτες δεν κρυώνουν αλλά δεν ανάβουν θέρμανση για «ψυχολογικούς λόγους»;

Ο κ. Γεωργιάδης συνεχίζει να καταρρίπτει κάθε ρεσιτάλ χυδαιότητας και αναισθησίας. Οι πολίτες δεν μπορούν να ζεσταθούν, να βάλουν βενζίνη στα αυτοκίνητά τους, να αγοράσουν έστω και τα βασικά είδη διατροφής από την έκρηξη της αισχροκέρδειας και την αδράνεια Μητσοτάκη, αλλά ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίζεται πως οι πολίτες δεν κρυώνουν και πως απλά μειώνουν την κατανάλωση… για «ψυχολογικούς λόγους».

Σε κάθε περίπτωση συμπεραίνουμε πως ο κ. Γεωργιάδης το Σαββατοκύριακο με θερμοκρασίες ως και 0 βαθμούς δεν κατάλαβε κρύο και υποθέτουμε ότι δεν είχε κανέναν «ψυχολογικό», αλλά και οικονομικό λόγο να μειώσει την κατανάλωση.

Πέρα από τους ίδιους τους ψηφοφόρους της ΝΔ που θα δώσουν την απάντησή τους στις ασυναρτησίες του κ. Γεωργιάδη, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει θέση: Υιοθετεί τα όσα είπε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και κορυφαίος Υπουργός του;

https://www.news247.gr/