3.2.24

Το δυσάρεστο μήνυμα των ΗΠΑ προς την Ελλάδα και το κουτόχορτο-Γ.ΑυφαντήςΟ πρέσβυς ε.τ Γιώργος Αυφαντής σχολιάζει όπως πάντα με ευθύ τρόπο τις εξελίξεις που έχουν σχέση με την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τα Εθνικά Θέματα. Και είναι πάρα πολλές τις τελευταίες ημέρες.

Ο κ.Αυφαντής μιλά στο militaire channel και εξηγεί τι μήνυμα μας έστειλαν οι ΗΠΑ με το «μοίρασμα της εξοπλιστικής τράπουλας», μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Δεν είναι ευχάριστο…

Αναρωτιέται με ποιο τρόπο λαμβάνονται οι αποφάσεις για τους εξοπλισμούς των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Απλά ανακοινώνονται; Διερωτάται από που προέκυψαν οι δηλώσεις Δένδια για επτά φρεγάτες «που ακόμη δεν υπάρχουν»! «Είναι το 7 ο τυχερός του αριθμός; Γιατί όχι 8 ή 5 φρεγάτες; Ποιος καθόρισε τον αριθμό και την επιλογή», ρωτά ο κ.Αυφαντής.

Επισημαίνει ότι δεν πρέπει «να έχουμε απαιτήσεις για το κουτόχορτο με το οποίο μας τροφοδοτούν, γιατί ως γνωστόν το κουτόχορτο είναι δωρεάν».

Όπως πάντα ο κ.Αυφαντής δεν ασκεί μόνο κριτική αλλά καταθέτει και την πρόταση του η οποία μας αφορά όλους!

Σχολιάζει όχι μόνο τους  χειρισμούς της κυβέρνησης αλλά και την ακατανόητη σιωπή της αντιπολίτευσης* σε όλα αυτά τα σοβαρά θέματα.

https://www.militaire.gr/

*Δεν θα την λέγαμε κατανόητη" αντιθέτως είναι κατανοητή -τουλάχιστον για μεγάλο μέρος της "αντιπολίτευσης" το οποίο λαμβάνει εντολές και κατευθύνσεις από τον ίδιο φορέα με αυτόν της "κυβέρνησης"...

ΑΛΕΞ

_______________________

(Αναρτήθηκε από το Στρατηγό κ. Αθαν. Καραντζίκο)