19.11.23

Ο Ι Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ Μ Ο Υ Νο. 136 17 Νοεμβρίου 2023








Αγαπητοί μου φίλοι γειά σας,


Όπως καταλαβαίνετε, οι πόλεμοι γύρω μας συνεχίζονται, αλλά τα ΜΜΕ έχουν κάπως σταματήσει να μας βομβαρδίζουν με τα συνεχή ρεπορτάζ τους. Εδώ, έχουμε άλλα νέα που μας απασχολούν που μερικά μας αφορούν άμεσα , μερικά ίσως όχι και τόσο.

Αλλά εγώ νομίζω ότι θα πρέπει να τα συζητήσουμε λίγο, γιατί αυτά που γίνονται τώρα, σύντομα θα επηρεάσουν και αυτά που θα γίνουν στο μέλλον!

ΚΙΝΑ

Εχθές, έγινε τελικά η συνάντηση του Κινέζου προέδρου Ξι με τον πρόεδρο Μπάϊντεν. Παρά τις χειραψίες και τα χαμόγελα, η συνεδρίαση δεν έφερε τα αποτελέσματα που περίμεναν, τουλάχιστον εδώ. Από ότι κατάλαβα, βασικά συμφώνησαν σε μία αρκετά στενή συνεργασία επικοινωνίας με ανοικτούς δίαυλους μεταξύ των δύο προέδρων και των υπουργών Εθνικής Άμυνας, για στιγμές κρίσης και βέβαια στην ελάττωση παραγωγής και εξαγωγής του φονικού φαρμάκου Φέντυνελ, από την χρήση του οποίου πεθαίνουν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες Αμερικανοί κάθε χρόνο. Διαφώνησαν όμως σε όλα τα άλλα θέματα όπως τον πόλεμο του Ισραήλ στην Γάζα και την αντιμετώπιση της Χαμάς και του άμαχου πληθυσμού, το θέμα της Ταϊουάν (που συνεχίζουν οι Κινέζοι να την διεκδικούν), ο πόλεμος Ρωσίας και Ουκρανίας, τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς, την οικονομική συμμαχία των BRICS και διάφορα άλλα.

Βασικά, οι δύο πρόεδροι ομολόγησαν ότι καμία από τις δύο Χώρες δεν θέλει έναν καταστροφικό πυρηνικό πόλεμο και για αυτό προσπαθούν να τον αποφύγουν πάση θυσία, κυρίως εκ μέρους της Κίνας….. το ακούσατε??...και αυτό, ήταν η μεγάλη έκπληξη για τους Αμερικάνους !!...

Παρόλα αυτά, την περασμένη εβδομάδα όταν η κατάσταση στο Ισραήλ είχε πάρει επικίνδυνες διαστάσεις, η Κίνα έστειλε 6 πολεμικά πλοία κοντά στις Ισραηλινές ακτές κάτι που κρατήθηκε μυστικό για πολλές ημέρες. Αυτό, θα μπορούσε να είχε αναπτυχθεί σε ένα φρικιαστικό σενάριο εάν κάτι πήγαινε λάθος….μην ξεχνάτε, ο Αμερικανικός στρατός δεν είχε από το Κογκρέσο διαταγές εμπλοκής, με καμία άλλη Χώρα ( π.χ. Ιράν, Υεμένη, Λίβανο) εκτός την υποστήριξη του Ισραηλινού στρατού εντός του Ισραήλ, Βόρεια και Νότια, και βέβαια την υπεράσπιση των δικών της Βάσεων σε Ιράκ και Συρία….

Μεταξύ άλλων, ένα λόγος που η Κίνα δεν θέλει πόλεμο, είναι και η σημερινή άσχημη κατάσταση της οικονομίας της Κίνας που άρχισε πριν 3 χρόνια με τον κόβιτ-19 και πραγματικά την έχει γονατίσει και ακόμα προσπαθεί να ανακάμψει. (σας τα είχα γράψει αυτά σε προηγούμενες σκέψεις μου). Ένας άλλος λόγος είναι η φιλο-πολεμική και επεκτατική συμπεριφορά της Κίνας η οποία έχει φοβίσει όλους τους γείτονες της όπως την Ταϊουάν, Ιαπωνία, Νότιο Κορέα, Φιλιππίνες, ΒιετΝάμ, Ινδία, αλλά και την Αυστραλία και βέβαια την Αμερική.

Με αυτήν την συμπεριφορά της, τους έσπρωξε όλους σε έναν εξωφρενικό εξοπλισμό τον οποίο τώρα έχει πρόβλημα να ανταγωνιστεί….

Τελικά, εγώ πιστεύω ότι , άθελα της η Κίνα, έχει βοηθήσει την οικονομία της Αμερικής αφάνταστα!!!

Και το τελευταίο?.... ο Κινέζος πρόεδρος είπε ότι μπορεί και να μας στείλει μερικές καινούργιες αρκούδες «Πάντα» για τους ζωολογικούς κήπους της Αμερικής για να συνεχίσει η Κίνα να είναι δημοφιλής, Χα!..…



ΣΧΕΔΙΟ “PROJECT OVERMATCH”



Από το 2017, ο Αμερικανικός Στρατός δοκίμασε κάτω από άκρα μυστικότητα σε στρατιωτικές ασκήσεις, διάφορα σενάρια πολέμου με την Κίνα. Δεκάδες δοκιμές με τα διάφορα όπλα που διαθέτει η κάθε Χώρα και το αποτέλεσμα δεν ήταν και τόσο ευχάριστο για την Αμερική!

Το ίδιο έκανε και η Κίνα με τα δικά της μέσα και πάντα κέρδιζε….16 φορές σε 3 χρόνια!!,,,και φυσικά δεν δίσταζε να το ανακοινώνει για επικοινωνιακούς λόγους…

Μετά από 20 χρόνια πολέμου της Αμερικής στην Μέση Ανατολή, η Κίνα δεν σταμάτησε να καταγράφει και να μελετάει όλες τις κινήσεις των Αμερικανικών Στρατευμάτων και τον τρόπο που αναπτύσσονται στις διάφορες περιστάσεις και διάφορα πεδία και κατέγραψαν όλους τους τρόπους ανάπτυξης των και όλες τις αδυναμίες των Αμερικανικών Δυνάμεων και βέβαια βρήκαν τρόπους να τους παρακάμψουν!

Για αυτό οι Κινέζοι έχουν αγριέψει τα τελευταία χρόνια και το δείχνουν παντού…

Οι Αμερικανοί σίγουρα το γνωρίζουν αυτό, και προσπαθούν να το αλλάξουν.

Αυτό λοιπόν άλλαξε με το απόρρητο σχέδιο «Project Overview» του στρατηγού Τζίμ Μάντις, πρώην αρχηγού του Γενικού επιτελείου των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων ο οποίος είπε στο Κογκρέσο…. « Δεν μπορείς να περιμένεις επιτυχίες πολεμώντας μάχες του αύριο, με όπλα του εχθές!....».

Το Κογκρέσο άμεσα ψήφησε έναν προϋπολογισμό 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων ως πρώτη δόση, για αναβάθμιση του Αμερικανικού Στρατού.

Το πρόγραμμα «Project Overmatch» είναι σήμερα σε πλήρη παραγωγή και σε 12 μήνες ο στρατός της Αμερικής θα είναι εφοδιασμένος

σε όλα τα επίπεδα με όπλα της επόμενης γενεάς και με την Ρωσία να είναι εκτός ανταγωνισμού, μετά από 1 ½ χρόνο πόλεμο με την Ουκρανία, τότε θα αλλάξουν πολλά!!!...Να είστε σίγουροι!!!

Από ότι έμαθα, πολλά από τα όπλα τους που θα αντικαταστήσουν οι Αμερικάνοι, τα οποία είναι ακόμα πολύ σύγχρονα, θα έλθουν και προς την Ελλάδα και σίγουρα θα αναβαθμίσουν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μας….Ήδη μας στέλνουν τελείως δωρεάν, 62 τεθωρακισμένα άρματα μεταφοράς προσωπικού, τα οποία είναι καθοδόν!!!!



ΕΡΚ ΑΝΤΑΜΣ



Εδώ και 2 εβδομάδες η ομοσπονδιακή αστυνομία του FBI έχει κάνει διάφορους ελέγχους στο σπίτι του Δημάρχου της Ν.Υόρκης Έρικ Άνταμς, αλλά και στα γραφεία του. Έκαναν κατάσχεση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και τα τηλέφωνα του, και τον κατηγόρησαν για διαφθορά και δωροδοκίες από τους Τούρκους και ότι είχε μακροχρόνιους οικονομικούς δεσμούς με την Τουρκία. Τώρα, ο Δήμαρχος Άνταμς , κατηγορείται για δωροδοκία και πολλά άλλα αδικήματα που ήδη το FBI έχει ανακαλύψει για αυτόν προσωπικά αλλά και για τους συνεργάτες του. Οι έλεγχοι στο σπίτι και στα γραφεία του δημάρχου έγιναν κατόπιν εντολής ομοσπονδιακού δικαστή και εισαγγελέα, αφού πρώτα ενημερώθηκαν από το ΦΒΙ και είδαν τις αποδείξεις……Όταν τον κατηγορήσουν επίσημα με όλες τις παραβιάσεις εναντίον του, πιστεύω ότι θα του βάλουν τις χειροπέδες και θα το συλλάβουν και θα τον αναγκάσουν να παραιτηθεί!!…

Είναι ίσως η καλύτερη απονομή δικαιοσύνης για αυτά που μας έκαναν οι Τούρκοι στον δικόν μας φίλο γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ με τις ψεύτικες κατηγορίες εναντίον του….

Θυμάμαι τις διαμαρτυρίες της Ομογένειας της Νέας Υόρκης για τα εχθρικά σχόλια του Δημάρχου, όταν εξελέγη…. Η Ομογένεια της περιοχής της Νέας Υόρκης, το έλεγε αυτό από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκε ο Άνταμς και έκανε πολλές προσπάθειες να πείσει τον Αρχιεπίσκοπο να αντιδράσει και να κάνει ορισμένες διαμαρτυρίες και δηλώσεις, αν και κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ επικίνδυνο για όλους μας για τις σχέσεις μας με τον δήμαρχο….

Φίλοι μου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σύντομα θα δούμε τον φιλότουρκο δήμαρχο πίσω από σίδερα της φυλακής!...και βάζω στοίχημα δεν θα έλθει κανένας Τούρκος προς βοήθειά του…αυτό είναι σίγουρο!!!



ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑ



Φίλοι μου, οι πόλεμοι στην Ουκρανία και το Ισραήλ έχουν δημιουργήσει καταστάσεις που αν και είναι σοβαρές, δεν τις δίνουμε την απαραίτητη προσοχή…τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς.

Ακούμε τα πωλημένα ΜΜΕ που παίρνουν χρήματα από το Κατάρ, την Σαουδική Αραβία, την Τουρκία και την Κίνα , να μας βομβαρδίζουν συνέχεια με διάφορα νέα όπως τους βολεύει και να κατευθύνουν την κοινή γνώμη ανά τον κόσμο, ανάλογα με τα συμφέροντά τους και

δυστυχώς, κατά συνέπεια, το δολάριο να αιμορραγεί στις Χρηματιστηριακές αγορές…..Όπως σας έχω πει , υπάρχουν πολλά θέματα που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε, αλλά και το θέμα του κρυπτονομίσματος , με όλο τον σεβασμό, το θεωρώ ότι είναι αρκετά σοβαρό για όλους μας και για αυτό θέλω να το ξανασυζητήσουμε….
Πιστεύω ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα ανακοινώσει σύντομα ένα ριζοσπαστικό σχέδιο για να σταματήσει αυτή την αιμορραγία του δολαρίου
στις αγορές.. Σύντομα θα ανακοινώσει μια υποχρεωτική εθνική ανάκληση για το δολάριο ΗΠΑ , και θα το αντικαταστήσει με μια νέα ψηφιακή έκδοση που θα διαφέρει ριζικά από αυτό που έχουμε στον τραπεζικό μας λογαριασμό αυτή τη στιγμή.
Και πρέπει να προετοιμαστούμε τώρα, γιατί σχεδιάζουν να ανακοινώσουν επίσημα αυτήν την ανάκληση, γύρω στις 13 Δεκεμβρίου η λίγο αργότερα….
Όπως αναφέρει η δημοφιλής εκπομπή Business Insider…”Η Bank of America προειδοποιεί ήδη τους πελάτες της ότι ΟΛΟΙ οι τραπεζικοί λογαριασμοί (εγχώριοι και ξένοι)είναι πιθανό να αντικατασταθούν με ψηφιακά Δολάρια… και βέβαια δεν είναι μόνο η Bank of America…”.

Περισσότερες από 110 τράπεζες έχουν ήδη εγγραφεί σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα που πιστεύω ότι είναι ο δούρειος ίππος για το ψηφιακό δολάριο και φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλες!….
Μιλάω για τράπεζες όπως η JPMorgan Chase, η μεγαλύτερη τράπεζα στην Αμερική…Η U.S Bank, η Wells Fargo και η Citigroup, για να αναφέρουμε μόνο μερικές.
Υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα, oi τράπεζες που κάνουμε τις συναλλαγές μας , να βρίσκονται σε αυτήν τη λίστα!!.....Πολύ λίγοι από εμάς θα έχουν την ευκαιρία να εξαιρεθούν από αυτήν την ανάκληση δολαρίων και δεν θα έχουμε πολύ χρόνο για προετοιμασία….
Σύμφωνα με το Yahoo Finance που διαβάζουμε πολλοί από εμάς,λέει ..…”Μόλις κάνουν την επίσημη ανακοίνωση….Οι περισσότεροι Αμερικανοί αλλά και όσοι ξένοι χρησιμοποιούν Αμερικανικές Τράπεζες, θα πιαστούν εντελώς απροσδόκητοι…και θα μπορούσαν να καταλήξουν να κρατούν ένα σωρό άχρηστα δολάρια ΗΠΑ. …και επειδή εδώ οι γραφειοκράτες, που διοικούν την κυβέρνησή μας, δεν γνωρίζουν
και πολλά πράγματα για τα ψηφιακά νομίσματα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ στρέφεται στον ιδιωτικό τομέα για να τους βοηθήσει να εφαρμόσουν αυτή τη μαζική αλλαγή στο χρηματοπιστωτικό μας σύστημα.”


Και όπως λέει η μεγάλη οικονομική εφημερίδα Barron's……..”Μόνο οι τέσσερις μεγαλύτερες κεντρικές τράπεζες, διαχειρίζονται περισσότερα από 28 τρισεκατομμύρια δολάρια….Και μάλιστα μπορούν να εκτυπώσουν απεριόριστα χρηματικά ποσά, κατόπιν ζήτησης.!!!.”..



Φίλοι μου, το ακούσατε???...Τώρα μπορούμε να εκτυπώσουμε όσα Θελουμεεεεε!!!!....Τι δεν καταλάβατε???????





Παρακαλώ δείτε παρακάτω τις σκέψεις μου νο.16, και τι σας είχα γράψει πριν τέσσερα χρόνια για το κρυπτονόμισμα και πως προσπάθησα να σας το εξηγήσω, αν και ήταν καινούργιο και για εμένα τότε, αλλά η Αμερική έκανε τα σχέδια της από πολλά χρόνια πριν!

________________________________________________



Ο Ι Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ Μ Ο Υ Νο. 16 7 Νοεμβρίου, 2018



Aγαπητοί φίλοι,

‘Οπως είχα γράψει στις «σκέψεις μου» Νο. 14 , στις 17 Σεπτεμβρίου 2018, για το χρέος της Ελλάδος που δεν πρόκειται να ξεπληρωθεί ποτέ και τα άχρηστα μνημόνια που δεν

εξυπηρετούν κανένα σκοπό, απλώς μία αιτία για να μας διαλύσουν και να πάρουν τον πλούτο της χώρας μας.....

Επίσης σας είχα υποσχεθεί ότι θα γράψω και για το σύστημα USURY, για τα πραγματικά χρήματα που υπάρχουν, αλλά και τα... ανύπαρκτα...!!

Θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο πιο καλά μπορώ και ζητώ επιείκεια στην κρητική σας , εάν δεν κάνω καλή δουλειά η ορθογραφικά λάθη!!

Όπως είπα και προηγουμένως, υπάρχει το Πραγματικό Χρήμα που εκδίδει/εκτυπώνει κάθε Κράτος (όπως η Federal Reserve in USA) για τις ανάγκες της Πραγματικής Οικονομίας της Αμερικής, αυτό που λέμε Δημόσιο Χρήμα, πού είναι πάντοτε Τεχνητά ανεπαρκές ..., κατόπιν αυτό περνάει στις Τράπεζες, μέσω ενός πολύ μικρού τόκου, και έτσι από Δημόσιο Χρήμα γίνεται ....Ιδιωτικό Χρήμα!

Έτσι το ιδιωτικό Τραπεζικό Σύστημα, αποκτά τον έλεγχο τής Οικονομίας αλλά και του Κράτους και της Κεντρικής Τράπεζας, για την διασφάλιση του πάντοτε ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ...

Το ιδιωτικό Τραπεζικό Σύστημα δίνει τα χρήματα αυτά στους ιδιώτες, Εταιρείες, αλλά και σε Κυβερνήσεις κλπ. για να κάνουν την δουλειά τους . Τα χρήματα αυτά τα δίνει έντοκα,(με τόκο) δηλ. με Τεχνητά « Πλασματικό Απόθεμα» το οποίο δεν έχει εκτυπωθεί ποτέ....Άρα δεν υπάρχει!!...Έτσι λοιπόν οι Τράπεζες δανείζουν Πραγματικό Χρήμα (Κεφάλαιο), με Τόκο που δεν υπάρχει (πλασματικό, γιατί δεν εκτυπώθηκε)) , αλλά απαιτούν να πάρουν πίσω το Κεφάλαιο και τον Τόκο από τους δανειζόμενους, σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ!!!.. Έτσι κερδίζουν πολλά…, πάρα πολλά χρήματα....Και όπως γνωρίζουμε, οι Καταναλωτές, οι Εταιρείες , καθώς και τα Κράτη είναι μονίμως χρεωμένοι, γιατί αγοράζουν τα πάντα με πίστωση !!!!

Δεν θα μιλήσουμε τώρα και για άλλα «Προϊόντα Δανεισμού» όπως τα Derivatives κλπ. όπου οι αγορά-πωλήσεις αυτών των Προϊόντων, έχουν εκτοξεύσει το Πλασματικό Χρήμα ( Τόκος που δεν υπάρχει) με τερατώδη τρόπο που απειλούν Καταναλωτές, Επενδυτές, Εταιρείες και Κράτη, με Χρεωκοπία και καταστροφή!!

Όλα αυτά τα «Πλασματικά Χρήματα» έχουν αλώσει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Οικονομία κάθε Κράτους σε όλον τον Πλανήτη, για αυτό όλα τα Κράτη είναι χρεωμένα!!! Αν και δύσκολο να βρει κανείς ακριβή στοιχεία, το Παγκόσμιο Χρέος αυτήν την στιγμή υπολογίζετε σε περίπου 260 Τρισεκατομμύρια Δολάρια, όταν τα «Πραγματικά» Δολάρια σε Κυκλοφορία (αυτό που ονομάζουμε Μ1&Μ2) είναι περίπου 90 Τρισεκατομμύρια !! Άρα, είναι αδύνατο να ξεχρεωθεί ποτέ αυτό το Χρέος!! Δεν πιστεύω ότι κανένα «Σχέδιο Διάσωσης» η Μνημόνιο, μπορεί να ξεχρεώσει η να σώσει καμία Χώρα από το Χρέος και την Άβυσσο της!!.....ΑΛΛΑ ...περιμένετε!...οι ειδήμονες βρήκαν τον τρόπο....Το σχέδιο ήταν η « Ιδιωτικοποίηση του Κέρδους» και η «Κοινωνιοποίηση των Απωλειών»....

Όταν δηλαδή το Χρέος μίας Κοινωνίας φτάσει σε σημείο έκρηξης και είναι έτοιμη να καταρρεύσει, τότε ενεργοποιούνται « Νέα Κανάλια» η εργαλεία, προς αντιμετώπιση της Κρίσης .....έτσι όλες οι Απώλειες Κοινωνιοποιούνται μέσω προγραμμάτων Διάσωσης (Μνημόνια/Λιτότητα κλπ.) η μέσω έκδοσης Τρισεκατομμυρίων Δολαρίων από την FED, προς τίς Τράπεζες, η οποία FED είναι Ιδιωτικής οντότητος και είναι υπεύθυνη μόνο για την εκτύπωση & διανομή του ρευστού χρήματος!….

Το σύστημα αυτό δεν αλλάζει, και όποιος προσπαθήσει να διαφωνήσει με αυτό, Χώρα η Κυβέρνηση, θα εξοντωθεί, ...όπως έγινε με την Λιβύη, το Ιράκ, Αργεντινή, Βραζιλία κλπ. . Η Τουρκία και το Ιράν βλέπουν τις οικονομίες τους να καταρρέουν γιατί αντιδρούν.....Η Ελλάδα ήταν πολύ «πλούσια» για να την αφήσουν ήσυχη και επίσης σε θέση κλειδί, με δύο κηδεμόνες πού μονομαχούν για την ηγεμονία της….έτσι, Γερμανία και Αμερική την έχουν μοιρασθεί!!!

Επειδή τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία αντίδραση σε αυτόν τον τρόπο δανεισμού, από διάφορες χώρες όπως οι ΒRICS, κλπ., και επιχειρούν να δημιουργήσουν το δικό τους νόμισμα, οι Αμερικάνοι κάνουν σχέδια για αντιμετώπιση της με την δημιουργία ενός ανύπαρκτου νομίσματος η «Κρυπτο-νόμισμα» η «Νέο Δολάριο» το λεγόμενο BITCOIN πού θα στηρίζεται στον Χρυσό!....Χωρίς όμως να υπάρχει Χρυσός!!! Το νόμισμα αυτό δεν υπάρχει, δεν το έχει κανείς στην κατοχή του και έτσι είναι απολύτως ασφαλές και απρόσβλητο από επιθέσεις…

Αυτός ο Ομοσπονδιακός Χρυσός/ νόμισμα, θα αξίζει 20, 25, ίσως και 30 χιλιάδες «παλαιά» Δολάρια για ένα «Νέο» Δολάριο !!.. Η Αμερικανική Κυβέρνηση λοιπόν στο μέλλον , εάν θέλει, μπορεί να επιτρέψει π.χ. στους Αμερικανούς Πολίτες, η Εταιρείες, η Επιχειρήσεις, η ακόμη και Φιλικές Χώρες κλπ. να ανταλλάξουν τα «Παλαιά» Δολάρια τους με «Νέα», σέ ισοτιμία 1 προς 1.........Μέχρι τώρα όλα καλά......

Για τίς υπόλοιπες Χώρες τι γίνετε??????......Δεν θα υπάρχουν αρκετά «Νέα» Δολάρια για όλους......Για αυτό θα αφήσουν τις Αγορές να αποφασίσουν.... Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι η και Κυβερνήσεις όλων αυτών των Χωρών, θα τρέχουν να ανταλλάξουν τα «παλαιά» Δολάρια τους με «Νέα», πού θα αξίζουν 20-25 χιλιάδες το καθένα!!... ( η σημερινή τιμή του είναι περίπου 7 χιλ. δολ. , πριν 6 μήνες ήταν 20 χιλ.)

Με την δημιουργία αυτού του «Νέου» Δολαρίου των ΗΠΑ, ουσιαστικά θα γίνει ΕΞΑΓΩΓΗ του Χρέους και των τεραστίων απωλειών της Αμερικανικής Οικονομίας , προς συγκεκριμένες Χώρες ανά τον Κόσμο....Καταλάβατε???!!!! Αυτό το σατανικό σχέδιο, μήπως μπορεί και να σημαίνει και έναν καινούργιο Παγκόσμιο Πόλεμο ???...Θα δούμε!.

Ελπίζω να μην σας ζάλισα!!



Με αγάπη και εκτίμηση

Στέλιος Κυριμλής



Πρόεδρος Μακεδονικού Συλλόγου

Greater Washington D.C. Area,

Πρώην Ύπατος Πρόεδρος

Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής



www.courtesytitle.net

Αναρτήθηκε από τον Στρατηγό κ. Αθαν. Καραντζίκο