20.10.23

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΒΡΩΜΑ, συνελήφθησαν τρεις για διαρρήξεις οχημάτων στην περιοχή του Ωραιοκάστρου (Ο Δενδροπόταμος είναι κοντά)


Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου οδήγησαν στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη τριών ατόμων που ενέχονται σε διαρρήξεις οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Ωραιοκάστρου.


Πρόκειται για τρεις "ημεδαπούς" ηλικίας 30, 35 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.


Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (19-10-2023) αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Α.Τ. Ωραιοκάστρου, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 18χρονο τη στιγμή που επιχειρούσε να διαρρήξει σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ εντός οχήματος, σε κοντινό σημείο, ανέμεναν οι δύο συνεργοί του και επιτηρούσαν τον χώρο.


Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες από αρχές Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους διέρρηξαν 5 σταθμευμένα αυτοκίνητα στην ίδια περιοχή, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών.


Κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δράστες και διαρρηκτικό εργαλείο.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


(Αυτό δεν αποτελεί "σύσταση συμμορίας", για διάπραξη αξιοποίνων πράξεων; )