30.10.23

Λούτσα: Σοκαριστική επίθεση πιτ μπουλ σε 11χρονο - Του τρύπησε το κρανίο με τα δόντια

Επαναλαμβάνουμε ότι -εκτός των λοιπών ποινικών ευθυνών του ιδιοκτήτη του σκύλου- θα πρέπει ΟΛΟΙ οι κάτοχοι τέτοιων συγκεκριμένων σκύλων, να πληρώνουν βαρύτατο ετήσιο φόρο, αφού για τη διατροφή του και μόνο απαιτούνται μεγάλα χρηματικά ποσά , πράγμα που σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του έχει την οικονομική ευχέρεια, για την οποία θα πρέπει να φορολογείται "ιδιαίτερα"

ΑΛΕΞ

 Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την επίθεση του πιτ μπουλ. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση ο ανήλικος.

Στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύεται ένας 11χρονος, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από σκύλο ράτσας πιτ μπουλ στη Λούτσα.

Αναλυτικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (26/10), την ώρα που ο 11χρονος έκανε ποδήλατο κοντά στο σπίτι του.

Κάποια στιγμή ένα λευκό πιτ μπουλ του επιτέθηκε δαγκώνοντάς τον στα πόδια, με αποτέλεσμα να τον πετάξει από το ποδήλατο.

Ο σκύλος προσπάθησε να τραβήξει τον 11χρονο από τα πόδια και στη συνέχεια τον δάγκωσε στο κεφάλι και τον σβέρκο.

Αφού πάλεψε για λίγα λεπτά με το τετράποδο, ο ανήλικος κατάφερε και το απώθησε βάζοντας το χέρι του στο στόμα του σκύλου αρκετές φορές.

Στη συνέχεια, ο 11χρονος σηκώθηκε και περπάτησε προς το σπίτι όπου και τον βρήκε η μητέρα του, με εκδορές, εκχυμώσεις στο πρόσωπο και τα πόδια, αλλά και τραύμα στο κεφάλι.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Σπάτων από τον πατέρα του και στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού».

Εκεί υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση καθώς -εκτός των παραπάνω τραυμάτων- διαπιστώθηκε ότι ένα δόντι του σκύλου, του τρύπησε το κρανίο.

Ο ανήλικος παραμένει νοσηλευόμενος στο «Αγλαΐα Κυριακού».

https://www.ieidiseis.gr