23.9.23

Τουρκικά ΜΜΕ – «Πρέπει να πλήξουμε τα ελληνικά νησιά»
Την προκλητική τους στάση απέναντι στα ελληνοτουρκικά θέματα δείχνουν για ακόμη μια φορά τα τουρκικά ΜΜΕ, τα οποία επαναφέρουν το θέμα των ελληνικών νησιών, προτρέποντας την ηγεσία της χώρας, να τα πλήξει!
Ειδικότερα και σύμφωνα με όσα μετέφερε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, αρθρογράφος της Hurriyet απείλησε ευθέως τη χώρα μας.
Πιο συγκεκριμένα, σχολίασε χαρακτηριστικά πως «πρέπει να πλήξουμε στρατιωτικά τα ελληνικά νησιά που είναι στρατιωτικοποιημένα» και πως «πρέπει να καθοριστεί η κυριαρχία σε 150 νησιά και βραχονησίδες του Αιγαίου».
Παράλληλα, πρόσθεσε πως «πρέπει να πολεμήσουμε, η Τουρκία πρέπει να πολεμήσει για να τα σταματήσει τις επιθέσεις που δέχεται εναντίον της στην περιοχή. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος».
Τα όσα δήλωσε ο Νεντίμ Σενέρ δεν ήχησαν φυσικά καλά στα αυτιά της ελληνικής πλευράς ενώ άσχημα χτύπησε και η ατάκα του πως η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να θεωρείται κράτος!
«Κανονικά η Ελλάδα δεν πρέπει να θεωρείται κράτος. Επαναστάτησε πριν απο λίγα χρόνια, την ίδρυσαν 3 χώρες, διόρισαν ηγέτη έναν γερμανό πρίγκιπα, Αυτό το ανύπαρκτο κράτος μας επιτίθεται και μας προκαλεί με έναν ‘φθηνό’ τρόπο», κατέληξε ο  αρθρογράφος της Hurriyet.

ΠΗΓΗ

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com