8.5.23

Καταδίωξη και σύλληψη κουκουλοφόρων σε ζωντανή μετάδοση: Πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα για να ξεφύγουν



 Περιπετειώδης σύλληψη τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη δύο κουκουλοφόρων που είχαν αρχικά ταμπουρωθεί σε καμπαναριό εκκλησίας και προσπαθούσαν να διαφύγουν πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα.

Νωρίτερα είχε ξεσπάσει φωτιά σε κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην συμβολή των οδών Βενιζέλου και Βασιλέως Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια της νύχτας προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Ελέγχεται κατά πόσο συνδέονται τα δύο περιστατικά, καθώς οι νεαροί έγιναν αντιληπτοί όταν μετέβησαν στο σημείο οι αρχές. Ο πρώτος νεαρός που συνελήφθη φώναξε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει σχεση και πως ήταν εκεί για να κάνουν ένα γκράφιτι.

Οι δύο κουκουλοφόροι ανέβηκαν επάνω στην εκκλησία του Αγίου Μηνά, και πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα ενώ πετούσαν αντικείμενα, ζητώντας να απομακρυνθούν από το σημείο οι αστυνομικοί για να κατέβουν.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου και ερευνάται η εμπλοκή τους στην πυρκαγιά, η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς το κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών. Δεν αναφέρθηκαν ζημιές σε παρακείμενα καταστήματα ή σταθμευμένα οχήματα.

https://hellasjournal.com