13.5.23

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!



ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ
Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ευβοίας με τη "ΝΙΚΗ"


Φίλες μου! και Φίλοι μου!. Ευβοιώτισσες! και Ευβοιώτες
Σε αυτές τις Βουλευτικές εκλογές, που κατέρχομαι ως Υποψήφιος Βουλευτής με το ευλογημένο κόμμα : ΝΙΚΗ, δεν κατέρχομαι για να εξασφαλίσω μια Βουλευτική έδρα και ύστερα να ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γνωρίζετε όλοι σας, Φίλοι μου Αγαπημένοι και περισσότερο το γνωρίζουν οι χιλιάδες μαθητές μου, ότι : χαρακτηριστικό γνώρισμα μου, είναι ΤΟ ΠΑΘΟΣ!
Έτσι, εάν με τιμήσετε και με τη ψήφο σας με εκλέξετε Βουλευτή με τη ΝΙΚΗ, το Βουλευτικό μου αξίωμα θα το εκτελώ με ΠΑΘΟΣ!
. Με ΠΑΘΟΣ θα αγωνίζομαι στη Βουλή, για να αντικατασταθούν τα άθεα βιβλία γλώσσας από τις αίθουσες διδασκαλίας του Δημοτικού και του Γυμνασίου και τα ακατάλληλα βιβλία των Θρησκευτικών!.
. Με ΠΑΘΟΣ θα αγωνίζομαι στη Βουλή, για τα δίκαια αιτήματα των πολιτών της Βόρειας, της Κεντρικής και της Νότιας Εύβοιας!.
. Με ΠΑΘΟΣ θα αγωνίζομαι στη Βουλή, για τα δίκαια αιτήματα των 2,5 εκατομμυρίων συνταξιούχων που τους πετσόκοψαν τις συντάξεις τους, τα τρία κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ με τα επαχθή μνημόνια και πήγαν χαμένοι οι κόποι μιας ζωής!.
. Με ΠΑΘΟΣ θα αγωνίζομαι στη Βουλή για τα εκατομμύρια των φτωχών νοικοκυριών, ώστε να τους επιστρέφεται στο τέλος του κάθε μήνα το 15% του φτωχού μηνιαίου εισοδήματος τους (είτε αυτό είναι μισθός είτε σύνταξη), που τους παίρνει το κράτος ως ΦΠΑ από τις λιγοστές μηνιαίες αγορές τους (σε τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης) και έτσι να τους ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ο ΦΠΑ, για όλη την υπόλοιπη ζωή τους!.
. Με ΠΑΘΟΣ θα αγωνίζομαι στη Βουλή για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους για να μειωθεί σε μεγάλο βαθμό το κόστος των προϊόντων τους και οι τιμές των ζωοτροφών τους!..
. Με ΠΑΘΟΣ θα αγωνίζομαι στη Βουλή για τα δίκαια αιτήματα των Ελεύθερων Επαγγελματιών, που το κράτος από το τζίρο που κάνουν (σαν να είναι συνεταίρος τους) τους παίρνει πάνω από το 60% των κερδών τους!.
. Με ΠΑΘΟΣ θα αγωνιστώ, να μη περάσει η συνεκμετάλλευση του πλούτου του Αιγαίου μας (που έντονα προετοιμάζεται στα πολιτικά παρασκήνια) με τους Τούρκους!
. Με ΠΑΘΟΣ θα αγωνιστώ, να μην περάσει ο νόμος για το γάμο ομοφυλόφιλων!. Άρρεν και Θήλυ έπλασε ο Τριαδικός Θεός μας!.
. Με ΠΑΘΟΣ θα αγωνιστώ, να μην περάσει ο νόμος, που επισήμως θα αναγνωρίζει : Το γονέα Α και γονέα Β, αντί του Πατέρα και της Μητέρας!
Τέλος :
. Με ΠΑΘΟΣ θα σας ενημερώνω κάθε μέρα (μέσα από το Προφίλ μου), για τα όσα θα συμβαίνουν μέσα στη Βουλή ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΎΩ στον Υπολογιστή μου!!
. Με ΠΑΘΟΣ, θα σας αγαπώ όλους και θα σας είμαι ευγνώμων μια για ΠΑΝΤΑ, αφού θα με έχετε εκλέξει Βουλευτή!.
Ελάτε και εσείς Φίλες μου! και Φίλοι μου!. Ευβοιώτισσες! και Ευβοιώτες!, με ΠΑΘΟΣ και ψηφίστε τη ΝΙΚΗ, το κόμμα που έχει σημείο αναφοράς Τον Θεάνθρωπο Χριστό Μας και τον Άνθρωπο! και βάλτε σταυρό και στην ταπεινότητα μου, που σας διαβεβαιώνω ότι : ΔΕΝ θα σας προδώσω ΠΟΤΕ!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ
Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ευβοίας με τη "ΝΙΚΗ"