13.5.23

Θεσσαλονίκη: Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου επειδή τάιζε αδέσποτες γάτες


Ένα περιστατικό που δεν το χωράει ανθρώπινος νους έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Νεάπολη όταν ο καυγάς μεταξύ ενός 52χρονου και δύο ανδρών από την Αρμενία κατέληξε στον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του πρώτου.

Ο γιος του θύματος, κ. Γιώργος Μιχαηλίδης μιλώντας στο Newsbomb.gr ανέφερε ότι οι δύο δράστες, ηλικίας 40 και 42 ετών που είναι αδέρφια με καταγωγή από την Αρμενία, άρχισαν να χτυπούν τον 52χρονο με μπουνιές και με κλωτσιές επειδή τάιζε τα γατάκια της γειτονιάς.

«Ο πατέρας μου είχε ένα γραφείο τελετών στη Θεσσαλονίκη στη συμβολή των οδών Μαδύτου και Αγαθουπόλεως, βγήκε να ταΐσει τα γατάκια και εκείνη την ώρα περνούσαν οι δύο Αρμένιοι, οι οποίοι αρχικά φώναζαν στον πατέρα μου ενώ στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν. Οι συγκεκριμένοι άνδρες είχαν προβλήματα με αρκετούς στη γειτονιά και τακτικά έκαναν τσαμπουκάδες», είπε ο κ. Μιχαηλίδης στο Newsbomb.gr.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον 52χρονο και τον μετέφερε σε εφημερεύον νοσοκομείο.

«Ο πατέρας μου άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο», πρόσθεσε.

«Δεν είχε υπάρξει παλαιότερα αντίστοιχο περιστατικό ξυλοδαρμού με τον πατέρα μου, εκτός και αν δεν το γνωρίζω. Εκείνοι δεν ήθελαν να ανοίξουμε εκεί το γραφείο τελετών γιαυτό είχαν αυτή την εχθρική συμπεριφορά», συμπλήρωσε ο κ. Μιχαηλίδης.

Σημειώνεται ότι για το συμβάν έχουν συλληφθεί οι δύο άνδρες ηλικίας 40 και 42 ετών ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

https://www.newsbomb.gr/