4.5.23

Αποκάλυψη-16.000 τυφέκια έχουν μοιραστεί σε οπαδούς του ΑΚΡ-Μηχανισμό νοθείας στο τουρκικό ΥΠΕΣ ανακάλυψαν οι Κεμαλιστές



 Ερντογάν: Εντολές παίρνω μόνο από το Αλλάχ-Ο Τούρκος πρόεδρος έχει “κλειδώσει” από τώρα το τι θα γίνει στις εκλογές στην Τουρκία έχοντας πανέτοιμους χιλιάδες παραστρατιωτικούς για κάθε ενδεχόμενο

Τρομερά πράγματα αποκάλυψε Βουλευτής των Κεμαλιστών, με εντολή φυσικά του ηγέτη του κόμματος Κεμάλ Κιλιντσάρογλου για το τι ακριβώς έχει θέσει σε δράση ο Τούρκος πρόεδρος, για να διασφαλίσει την νίκη στις εκλογές στην Τουρκία.

Μουχαρέμ Ερκέκ του CHP: «Εντοπίσαμε μια παράλληλη δομή στο Υπουργείο Εσωτερικών». Το Υπουργείο Εσωτερικών έχει δημιουργήσει μια αυτόνομη υπηρεσία παρακολούθησης των εκλογών με επιστολή σε όλους τους δήμους. Με αυτήν την παράλληλη δομή θα παρακολουθούνται όλα τα αποτελέσματα των κάλπες και τα εκλογικά αποτελέσματα”, τόνισε ο ίδιος.

Η παράλληλη δομή, την οποία δεν μπορούν να ελέγξουν τα άλλα κόμματα, έχει στόχο να ενημερώσει έγκαιρα τον στενό κύκλο του Τούρκου προέδρου για το τι συμβαίνει, ώστε να υπάρχει χρόνος να αντιδράσει ο ίδιος με τις παραστρατιωτικές ομάδες του.

Περίπου 16.000 αυτόματα τυφέκια του τουρκικού Στρατού, αγνοούνται μετά το πραξικόπημα το 2016, με πληροφορίες ότι έχουν εξοπλίσει αντίστοιχα μέλη του “ προσωπικού Στρατού του ΑΚΡ”, ώστε να βγουν στους δρόμους μόλις λάβουν εντολή.

Θα ήταν εντελώς αφελές να θεωρούν πολλοί ότι υπάρχει περίπτωση ο Τούρκος πρόεδρος να παραδώσει την εξουσία του στους Κεμαλιστές, για παράδειγμα αποδεχόμενος την ήττα  του κόμματος του.

Θα ήταν σαν να συμβιβάζονταν ο ίδιος ο Ερντογάν, με την ιδέα της παραπομπής του σε δίκη, και τον εγκλεισμό του αργότερα στην φυλακή, αποδεχόμενος τα τεράστια σκάνδαλα που έχει διαπράξει το κόμμα του από το 2001 και μετά.

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα στην Τουρκία, ούτε σε ταινίες, για όσους γνωρίζουν την τουρκική πολιτική σκηνή.

Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι ο Κιλιτσντάρογλου είχε μεταβεί στα γραφεία της SADAT, η οποία διαθέτει ( εκτελεστές, προβοκάτορες κα), και είχε δηλώσει ότι την καθιστά υπεύθυνη σε περίπτωση που υπάρξουν πολιτικές δολοφονίες πριν τις εκλογές του 2023.

Ειδικά για το θέμα των όπλων, μας έχει προειδοποιήσει και η γνωστή ανθέλληνας, αρχηγός του εθνικιστικού Κόμματος Μ.Ακσενέρ, η οποία είχε αποκαλύψει από το 2018, ότι  Τούρκοι πολίτες έχουν εκπαιδευτεί και κατέχουν όπλα σε στρατόπεδα στην Τουρκία, για όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με την ηγέτη του εθνικιστικού κόμματος , το ΑΚΡ προετοιμάζεται  για την εκλογική περίοδο, κατά την οποία τα όπλα θα χρησιμοποιηθούν για να προκαλέσουν χάος εάν τα αποτελέσματα απογοητεύσουν το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ).

Αρωγός στο σχέδιο παραμονής στην εξουσία του Ερντογάν, είναι η γνωστή ιδιωτική οργάνωση SADAT.
Επικεφαλής του σχεδίου “Ισλαμικός λύκος”, είναι η τουρκική ιδιωτική εταιρεία  SADAT, η οποία θα καθοδηγήσει τους οπλισμένους οπαδούς του Ερντογάν, να ελέγξουν την κατάσταση στην Τουρκία σε κάθε αρνητικό ενδεχόμενο.

Οι Τούρκοι  «φρουροί» της ισλαμικής «επανάστασης» του ιδιωτικού στρατού SADAT δημιουργήθηκαν  στην προσπάθεια ανασύστασης του τουρκικού κράτους στα ισλαμικά πρότυπα ,  προσωπικά από τον   Ερντογάν προκαλώντας πλήθος ερωτηματικών σε ανατολή και δύση.  

https://www.pentapostagma.gr