23.2.23

Τα ...κουπόνια, τα χαρτζηλίκια το μοίρασμα του Αιγαίου και τα ψηφοφόρα πρόβατα !



 Βγαίνει η κάθε αναρμόδια κυρία και ομιλεί περι μοιράσματος του Αιγαίου, περί Εθνικών θεμάτων, περί όχι  12 μιλλίων κλπ,  περιδιαβαίνουν στας εξοχάς οι πολιτικοί για να συλλέξουν πρόβατα ψηφοφόρους και κάνουν εμάς τους "αφελείς" να σκεφτόμαστε "γιατί άραγε τόσο ενδιαφέρον για τη καρέκλα; Πώς -ξαφνικά- τόσος "πατριωτισμός" , που βρέθηκε τόσο ενδιαφέρον για τους αγρότες, για τα ναυπηγεία, για τους συνταξιουχους -που τους έκλεψαν κυριολεκτικά τη μισή σύνταξη, μόχθο 35-45 ετών ;

 Πόσο πνευματικά καθυστερημένο θεωρούν αυτοί τον Ελληνικό λαό  ώστε να έχουν το θράσος να ζητούν- ξανά- τη ψήφο τους (ΟΛΟΙ) οι υποψήφιοι;

Παρουσιάζουν το μαύρο : άσπρο! Προφανώς πιστεύουν ότι θα βρεθούν  (αφελείς) ψηφοφόροι που θα  έχουν  αχρωματοψία και δεν θα μπορούν να ξεχωρίσουν τα χρώματα ή ανοϊκοί με μειωμένη μνήμη  και καταλογισμό!

Καυχόνται για την ευνομία και τη Δημόσια Τάξη, τη στιγμή που για να κυκλοφορήσει κάποιος πρέπει να φορά τουλάχιστον ...αλεξίσφαιρο γιλέκο και να έχει κάνει ασφάλεια ζωής, για να προφυλαχθεί από τις σφαίρες που οι αδέσποτοι και ανεξέλεγκτοι (ας τους πούμε: Ρομά) και- οι ας τους πούμε- ..."παράτυποι " μετανάστες (γιατί αν τους πούμε διαφορετικά,τους προσβάλουμε) !!!

Κυκλοφορεί η αστυνομία με περιπολικά, δίκυκλα κ.λ.π κάνει ελέγχους, συλλαμβάνει κάποιους από αυτούς, με μαχαίρια κλπ...εργαλεία,   τους πάνε στον εισαγγελέα και από εκεί, ορίζεται- συνήθως ...τακτική δικάσιμος και μετά...μη τους είδατε, μη τους απαντήσατε!!!

Εφαρμόζοντας τα έθιμα και τις παραδόσεις τους, πετούν από γέφυρες, πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα, κλέβουν, ληστεύουν, εμπορεύονται ναρκωτικά, όπλα και ό,τι φανταστεί κανείς!

Οι - κατ ευφημισμόν-   "οικισμοί" των ...ρομά, έχουν καταστεί νεκρα ζώνη! Κάνουν τις ληστείες τους, κουβαλούν τα ναρκωτικά και τα όπλα τους και μόλις τους κυνηγήσει η αστυνομία καταφεύγουν εκεί που δεν τους πιάνει ούτε ο Νόμος ούτε το...μελάνι!!! Οι κλεπταποδόχοι , που προμηθεύονται τα κλεμμένα, δεν ενοχλούνται και όλα πάνε καλά! 

Το θέμα είναι ποιους θα ψηφίσουν, για να συνεχίσουν τη ζωή τους όπως την αντιλαμβάνονται αυτοί, και φυσικά αυτούς που τους έχουν παραχαϊδεμένους, με δεκάδες επιδομάτων, αφού στις όποιες φορολογικές δηλώσεις αναφέρουν ...μηδενικό εισόδημα (αφού τα εισοδήματα- προϊόντα παρανομίας δεν αναφέρονται στις δηλώσεις)

Ας επανέλθουμε στο κύριο θεμα των πολιτικών.

Ένα απλό ερώτημα: Γιατί  κάποιος ξοδεύει ολόκληρη περιουσία για να εκλεγεί; Για τη..δόξα; Ας το δεχθούμε, αν όμως λάβουμε υπ όψιν το τι έγινε στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, τότε μας μπαίνουν άσχημες σκέψεις... (Φυσικά υπάρχουν, σαφώς και εκείνοι οι οποίοι ενδιαφέρονται πράγματι για τα κοινά  και αυτούς πρέπει να ξεχωρίσει ο ψηφοφόρος και να τους ενισχύσει με τη ψήφο του)

 Για να μη μακρυγορούμε άλλο, ας ψηφίσουν οι ψηφοφόροι ό,τι θεωρούν πιο ηθικό, Εθνικό και σωστό χωρίς να επηρεάζονται από τις "Σειρήνες του  Οδυσσέα "


Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ 


Σχετικό άθρο  με τα  Εθνικά θέματα: ΕΔΩ