10.1.23

Πέθανε ο τ. Βασιλεύς Κωνσταντίνος -Σε ηλικία 82 ετών



 Πέθανε απόψε (10/1/22) σε ηλικία 82 ετών ο τ. Βασιλεύς Κωνσταντίνος.

Με ταλαιπωρημένη υγεία εδώ και πολλά χρόνια, ο τ. Βασιλεύς Κωνσταντίνος εισήχθη στο νοσοκομείο «Υγεία» λίγα 24ωρα μετά την αλλαγή του χρόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες , θάνατός του προήλθε από πολυοργανική ανεπάρκεια, απόρροια των αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.





Το προσκύνημα της οικογένειας του τέως βασιλιά στη Μητρόπολη

Τις προηγούμενες ημέρες μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας έφτασαν στην Ελλάδα, για να είναι στο πλευρό του και προσευχήθηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου. 

Ανάμεσά τους ήταν η αδερφή του τέως Ειρήνη, ο μικρότερος γιος του Φίλιππος  με τη σύζυγό του Νίνα Φλορ που έφτασαν στην Αθήνα από το εξωτερικό, όπως και η νύφη του Μαρί Σαντάλ, σύζυγος του Παύλου  με τον οποίο ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. 

Την οικογενειακή έξοδο συμπλήρωνε η σύζυγος του Νικόλαου , Τατιάνα Μπλάτνικ. «Είναι μια από τις ελάχιστες φορές που όλη η οικογένεια βρίσκεται στην Αθήνα και με αφορμή αυτή τη σπάνια συνάντησή τους θέλησαν να βρεθούν στην εκκλησία για να προσευχηθούν ,καθώς μόλις πριν από λίγες μέρες ήταν Χριστούγεννα» λέει στο iefimerida η ίδια πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας.

Πηγή:https://www.iefimerida.gr