1.9.22

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

 

ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ© CNN.gr

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει από απόψε, Πέμπτη, το βράδυ ο καιρός, σύμφωμα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Συγκεκριμένα, μέχρι και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (03-09-2022) αναμένονται

ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

Από σήμερα το βράδυ (01-09-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Αύριο Παρασκευή (02-09-2022) τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Μακεδονία, από το μεσημέρι τη Θεσσαλία και έως αργά το απόγευμα το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο.

Το πρωί του Σαββάτου (03-09-2022) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, το βόρειο Αιγαίο και τη Θράκη και γρήγορα θα εξασθενήσουν.

Αναλυτική πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ για σήμερα, Πέμπτη:

Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα δυτικά και τα βόρεια.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες από τις προμεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Από αργά το βράδυ τα φαινόμενα είναι πιθανόν να είναι έντονα.

 https://www.cnn.gr