22.8.22

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη 11

 Με το ειδικό γερανοφόρο όχημα της πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκαν 4 άτομα και πληροφορίες αναφέρουν ότι μια 65χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.


Πυρκαγιά ξέσπασε πριν τις 19.00 σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη 11 στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσε δύναμη της πυροσβεστικής για την κατάσβεσή της, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία στο σημείο περιμετρικά του φλεγόμενου διαμερίσματος.

Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τουλάχιστον 4 άτομα με το ειδικό γερανοφόρο όχημα. Οι πυροσβέστες εξοπλισμένοι με ειδικές στολές και φιάλες οξυγόνου ανέβηκαν στα διαμερίσματα και έσωσαν τον κόσμο, ο οποίος είχε πανικοβληθεί βλέποντας τριγύρω του πυκνό καπνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα που βρισκόταν στο διαμέρισμα όπου ξέσπασε η φωτιά, ηλικίας περίπου 65 χρόνων, μεταφέρθηκε με ελαφρά εγκαύματα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Αυτή την ώρα οι πυροσβέστες περνούν από όλα τα διαμερίσματα και ελέγχουν για τυχόν άτομα που έχουν εγκλωβιστεί.

Γυναίκα που απεγκλώβισε η πυροσβεστική ανέφερε πως άκουσε φωνές από την ένοικο του 3ου ορόφου και αμέσως την πολυκατοικία κύκλωσαν μαύροι καπνοί. Όσοι ένοικοι μπόρεσαν βγήκαν έντρομοι από τα διαμερίσματά τους και κατέβηκαν στο δρόμο, ωστόσο κάποια άτομα εγκλωβίστηκαν καθώς υπήρχε καπνός παντού με συνέπεια να βγουν στα μπαλκόνια τους.

Πηγή: https://www.voria.gr


Αναρτήθηκε από την Τ.Ν