22.8.22

Νεοναζί γυναίκα του Τάγματος Αζόφ δολοφόνησε την κόρη του Ντούγκιν – Βίντεο-ντοκουμέντο

 


Ο πατέρας της χαρακτηρίζεται ως το «μυαλό» του Ρώσου προέδρου με τον οποίο διατηρεί στενές επαφές

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο υποστηρίζει ότι φαίνεται η φερόμενη δολοφόνος της Ντάρια Ντούγκινα, που ήταν κόρη του στενού συνεργάτη του Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν.

Σύμφωνα με την Washingtonpost, η δράστιδα φέρεται να είναι η 43χρονη Ουκρανή Νατάλια Βοβκ που υπηρέτησε στο τάγμα Αζόφ, ενώ ταξίδεψε στη Ρωσία μαζί με την κόρη της.

Αρχικά, φαίνεται ότι η Ν.Βοβκ ανοίγει το καπό του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια ελέγχου και τα μαλλιά της είναι ανοιχτόχρωμα. Αργότερα, μπήκε στον ίδιο χώρο που διέμενε και η Ν.Ντούγκινα ως μελαχρινή, ενώ κατά την αποχώρησή της από τη Ρωσία, είχε το ίδιο χρώμα μαλλιών με αυτό κατά την είσοδό της στη Ρωσία.

Για κάποιο χρονικό διάστημα, η Ν.Βοβκ ακολουθούσε το θύμα της, για το οποίο χρησιμοποιούσε ένα Mini Cooper, στο οποίο άλλαξε τρεις φορές αριθμούς.

Σύμφωνα με την έρευνα της FSB, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει ήδη πωληθεί στην Ουκρανία, με ουκρανικές πινακίδες, μέσω σχετικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Την ημέρα της δολοφονίας, η Ν.Βοβκ και η κόρη της βρίσκονταν στο λογοτεχνικό και μουσικό φεστιβάλ Tradition και αφού η Ντούγκινα έφυγε από την εκδήλωση, προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη στο SUV Toyota Land Cruiser Prado, που οδηγούσε. Μετά από αυτό, η Βοβκ και το κορίτσι έφυγαν για την Εσθονία.

H Ντάρια Ντούγκινα, κόρη του Αλεξάντερ Ντούγκιν, πέθανε όταν το αυτοκίνητό της εξερράγη και τυλίχτηκε στις φλόγες την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της.

https://www.pronews.gr


Αναρτήθηκε από τον Μιχάλη Τσολάκη