29.11.21

Άσπλαχνοι! Εκβιαστικά εργαλεία τα μωρά για τους "πρόσφυγες": Θα τα πετάξουμε στην θάλασσα αν μας συλλάβετε

 


Ποιος είναι πιο υπεύθυνος; Οι πολιτικοί εργαλειοποιούν το μεταναστευτικό και οι "μετανάστες" τα παιδιά τους!

Πριν καμιά 15αριά μέρες είχαμε την καταγγελία-σοκ λιμενικού για τις προσφυγομάνες... "Παρατάνε τα μωρά τους στη θάλασσα γιατί....θα κάνουν άλλα" είχε πει η Λιμενικός αποκαλύπτοντας: 

''Η πιο δύσκολη στιγμή μου, ήταν όταν ακούγαμε τα μωρά να ουρλιάζουν και να κλαίνε μέσα στην θάλασσα, μέσα στις βάρκες και τα ανεβάζαμε στα καράβια. Τα παίρναμε στις αγκαλιές μας, μικρά μωρά, και οι γονείς δεν ενδιαφέρονταν και τα παρατάγανε. Έφευγαν και μας άφηναν τα μωρά. Τους είχαμε ρωτήσει κιόλας, έχετε ένα μωρό εδώ, δεν θα το πάρετε; Και μας απαντούσαν, δεν μας νοιάζουν τα μωρά μας, θα κάνουμε άλλα, εμείς να σωθούμε''

Σαν να μην έφτανε αυτό το θέμα με την εργαλειοποίηση των μωρών επανήλθε στην επικαιρότητα με αφορμή όσα συνέβησαν στα σύνορα Πολωνίας -Λευκορωσίας. Όπου σύμφωνα με τελευταίες αναφορές είχαμε και ένα νεκρό μωρό ενός έτους από τη Συρία

Σύμφωνα με πολλές αναφορές η οδηγία προς τους μετανάστες είναι να χρησιμοποιήσουν παιδιά για να περάσουν τα σύνορα! 

 

Και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με αφορμή όσα τραγικά συνέβησαν στην Μάγχη. Εξαιτίας αυτής της κρίσης βρίσκονται στα "μαχαίρια" Βρετανία και Γαλλία για το ναυάγιο 

Η βύθιση ενός σκάφους στο οποίο επέβαιναν μετανάστες την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, στα ανοιχτά του Καλαί, στο Πα-ντε-Καλαί οδήγησε σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, στον δραματικό αριθμό των τουλάχιστον 27 νεκρών. Είναι το πιο θανατηφόρο δράμα από την αρχή της χρονιάς. Λίγες μέρες αργότερα, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, ο Γάλλος υπουργός Gérald Darmanin πήρε τον λόγο για να κάνει τον απολογισμό της κατάστασης. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Υπουργός Εσωτερικών διαβεβαίωσε συγκεκριμένα ότι ορισμένοι μετανάστες μερικές φορές κατέφευγαν σε εκβιασμό με την αστυνομία: απείλησαν να ρίξουν τα παιδιά τους στο νερό, σε περίπτωση συλλήψεων. 

«Δεν μπορούμε να θέσουμε σε κίνδυνο τις ζωές των παιδιών» 

Κατά τη διάρκεια αυτής της παρέμβασης, ο Gérald Darmanin επεσήμανε το γεγονός ότι ορισμένοι αστυνομικοί, στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, αναρωτήθηκαν -με υποστηρικτικές εικόνες- για το γεγονός ότι η γαλλική αστυνομία μερικές φορές άφηνε τις βάρκες των μεταναστών να φύγουν. «Αυτό που δεν είδαμε σε αυτές τις εικόνες είναι ότι οι μετανάστες χρησιμοποίησαν μωρά και απείλησαν να τα ρίξουν στο νερό σε χαμηλότατες θερμοκρασίες, αν [η αστυνομία] ερχόταν να τους συλλάβει» , είπε. Με αυτούς τους όρους:  «Σε αυτές τις περιπτώσεις, ως Υπουργός Εσωτερικών, η εντολή μου είναι να μην επέμβω. Δεν μπορούμε να θέσουμε σε κίνδυνο τις ζωές παιδιών, ηλικιωμένων, που μερικές φορές ανατρέπονται στη θάλασσα.»  

_______________________________

 Η απάντηση σ αυτή την απειλή θα έπρεπε να είναι: "Όποιος  αποπειραθεί να πετάξει παιδί στη θάλασσα θα "εξουδετερώνεται"-(σύμφωνα και με τους  περί αμύνης νόμους) ΑΛΕΞ

______________________________________

Η άσπλαχνη πάγια τακτική λοιπόν πολλών μεταναστών επιβεβαιώνεται από πολλές πλευρές, αλλά ουδεμία ΜΚΟ δεν θα επιληφθεί ούτε κάποια απο τα συστημικά μίντια θα εστιάσου εκεί. Αντ΄αυτού μας βομβαρδίζουν με εικόνες ταλαιπωρημένων βρεφών.. 

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ο πολιτικός αναλυτής και διεθνολόγος κ. Θ. Τσίκας είχε επισημάνει: 

"Σε κάθε περίπτωση είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιούνται ανυπεράσπιστοι άνθρωποι ως πολιτικό όπλο. Απαιτείται συνεργασία όλων των πλευρών για τον χειρισμό του θέματος, με αποτελεσματικότητα αφενός, αλλά και με ανθρωπισμό και με βάση τις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Συνθήκες. 

Το προσφυγικό και το μεταναστευτικό ζήτημα θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και στο μέλλον. Δεν είναι κάτι που "λύνεται". Η Ιστορία του ανθρώπου είναι η Ιστορία των ανθρώπινων μετακινήσεων. Μπορεί να γίνει αντικείμενο διαχείρισης, όσο το δυνατόν καλύτερης."

https://www.pentapostagma.gr/