1.3.21

Ρίζωσαν για τα καλά οι αριστερές παραφυάδες.


Ο Γιάννης Βλαστάρης, ο διευθυντής της πάλαι ποτέ ένδοξης «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», που πέρασε την πύλη της Ηρώδου Αττικού τυπικά ως «διευθυντής του γραφείου επικοινωνίας της Γενικής Γραµµατείας του πρωθυπουργού» και ουσιαστικά µε µια βασική αρµοδιότητα, αυτήν του λογογράφου (speech writer) του Κούλη  κατοικοεδρεύοντας πλέον στο μέγαρο Μαξίμου , ψιθυρίζεται ότι θα είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος. Τείνει να γίνει σύνηθες  φαινόμενο πρώην Κνίτες να συνωστίζονται ως σύμβουλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ημιυπόγειο του Μαξίμου, αφού ο Γιάννης Βλαστάρης οργανώθηκε στα φοιτητικά του χρόνια στην πανίσχυρη τότε «Πανσπουδαστική» (τη φοιτητική παράταξη του ΚΚΕ) και παράλληλα έκανε τα πρώτα του βήµατα στη δηµοσιογραφία, αλλά τώρα ίσως βγουν και στο «φως»..

Ο επί 20ετία διευθυντής της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, υπήρξε τα τελευταία χρόνια ένας από τους συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ στα «σκοτεινά»παρασκήνια. Ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν την επιμέλεια των ομιλιών του κ. Μητσοτάκη.  Τα διαπιστευτήρια υπέρ της Ν.Δ. είχε δώσει ο κ. Βλαστάρης εδώ και δύο χρόνια, με την έκδοση του βιβλίου «Λεξικό χωρίς γραβάτα», όπου υποτίθεται ότι αποδομεί τον λόγο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Στην παρουσίαση του βιβλίου, τον Φεβρουάριο του 2017 η συμμετοχή στελεχών της Ν.Δ. με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν πολυπληθής, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη και η παρουσία γνωστών μεγαλοεπιχειρηματιών.

Τώρα πως συμμάχησαν - συγκατοίκησαν ακροδεξιοί,χουντικοί, και ...ΚνίτεςΕίπαμε. Από εκατομμύριο και πάνω δεν υπάρχει ούτε κόμμα ,ούτε χρώμα. Παίζει ουράνιο τόξο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της Ν.Δ. σε απάντηση για τις εξελίξεις με τον Κουφοντίνα  συνιστά δολοφονία της ελληνικής γλώσσας. Η ανακοίνωση που ήρθε ως απάντηση στην δήλωση του Τσίπρα, προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά για την κατάντια της ιστορικής παράταξης, καθώς τέτοιο φιάσκο δεν έχει προηγούμενο. Μιλάμε για 12 ολόκληρα ορθογραφικά – εκφραστικά λάθη μέσα σε μία μόλις ανακοίνωση που αναγκάστηκαν από το κράξιμο να την αποσύρουν, και να την διορθώσουν .


http://ixnos.blogspot.com/