10.11.19

Η Αστυνομία έβαλε γυαλιά στην επικοινωνιακή πολιτική του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας


Φωτογραφίες και βίντεο πλέον είναι ανύπαρκτα στοιχεία για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Το θέμα το είχαμε ξανά θίξει αλλά πλέον όπως λέει και η λαϊκή ρήση «στου κουφού την πόρταόσο θέλεις βρόντα».
Το γραφείο τύπου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ αποδέσμευσε ένα υπέροχο βίντεο για τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Υπέροχα πλάνα, ωραίες εναλλαγές εικόνων, εξαιρετική σκηνοθεσία. Ένα σύγχρονο βίντεο που είναι όπως πρέπει είναι. Προβάλλει και αναδεικνύει το έργο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η στρατηγική επικοινωνία είναι καταλυτικός παράγοντας στην αποτροπή και στην εξύψωση του φρονήματος. Η επικοινωνιακή πολιτική δεν κοστίζει ούτε είναι θέμα χρημάτων. Είναι ζήτημα όρεξης, διάθεσης και οργάνωσης. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε αυτά το θέμα το έχουμε πάρει πολύ λάθος.
Φυσικά, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σφυρίζουν αδιάφορα. Όσο είδατε εσείς φωτογραφίες και βίντεο από ασκήσεις και δραστηριότητες αλλά τόσο είδαμε και εμείς.
Δείτε το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ και πραγματικά μπράβο τους! Έπιασαν το νόημα των σύγχρονων πληροφοριακών επιχειρήσεων. Και μάλιστα το βίντεο είναι και στα αγγλικά!https://defencereview.gr/