19.1.19

Τους κυνηγούν από «χωρίου εις χωρίον»: Πολίτες επιτίθενται στον γ.γ. του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σκουρλέτη στον Βόλο (βίντεο)

 (Και στο WC με συνοδεία ΜΑΤ πηγαίνουν!)
Επίθεση πολιτών του Βόλου στην αίθουσα που θα μιλούσε ο γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Σκουρλέτης, στην πόλη τους.
Δυνάμεις των ΜΑΤ τους απώθησαν, ενώ στους πολίτες επιτέθηκαν και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Εχουν τραυματιστεί αρκετοί πολίτες ενώ δύο από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου με κατάγματα σε μέλη του σώματός τους.

Οι πολίτες προσπαθούσαν να "σπάσουν" τον αστυνομικό κλοιό ώστε να φτάσουν στον Π.Σκουρλέτη και επιτίθονταν κατά "κύματα" σε ΜΑΤ και μέλη ΣΥΡΙΖΑ. 
Οι συμμετέχοντες, “πολιορκούν” διαρκώς την κεντρική είσοδο του Δημαρχείου για να μπουν στο κτίριο για την ομιλία του Π. Σκουρλέτη, αλλά απωθούνται από τις αστυνομικές δυνάμεις και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ο Π.Σκουρλέτης πέρασε την είσοδο του Δημαρχείου και ξεκίνησε την ομιλία του στην αίθουσα εκδηλώσεων, αναφερόμενος στη νέα πορεία της χώρας μετά τα μνημόνια.
Εξω από το δημαρχείο, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, απέτρεψαν τους συγκεντρωμένους που διαμαρτύρονταν με συνθήματα και πανό κατά της καύσης. 
Οι πολίτες συνεπλάκησαν σώμα με σώμα με την Αστυνομία, φωνάζοντας «έξω τα ΜΑΤ», ενώ οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ απαντούσαν με το σύνθημα «έξω οι αλήτες».
«Αλήτες είναι τα ΜΑΤ και οι ασφαλίτες» φώναζαν οι διαμαρτυρόμενοι.


pronews