5.5.18

Πολλαπλασιάζονται τα "παρατράγουδα" με τους "πρόσφυγες"!

Μεγάλο θέμα στη Γερμανία – Πρόσφυγες έτοιμοι να πιάσουν όπλα κατά της γερμανικής Αστυνομίας

Μεγάλο θέμα στη Γερμανία – Πρόσφυγες έτοιμοι να πιάσουν όπλα κατά της γερμανικής Αστυνομίας

Με έφοδο εκατοντάδων αστυνομικών στο κέντρο φιλοξενίας Έλβανγκεν στη νότια Γερμανία οι γερμανικές Αρχές απάντησαν στην απειλή χρήσης βίας από πρόσφυγες που απέτρεψαν την Δευτέρα απέλαση μετανάστη από το Τόγκο.

Με την απειλή βίας σχεδόν 200 πρόσφυγες σε κέντρο υποδοχής προσφύγων στην πόλη Έλβανγκεν της νότιας Γερμανίας απέτρεψαν την Δευτέρα την απέλαση μετανάστη στο Τόγκο.
Αντιδρώντας οι γερμανικές Αρχές πραγματοποίησαν προχθές έφοδο στο κέντρο φιλοξενίας με εκατοντάδες αστυνομικούς και παρά την σθεναρή αντίσταση δεκάδων προσφύγων, συνέλαβαν τελικά τον Αφρικανό μετανάστη, ενώ παράλληλα μετέφεραν υποκινητές της «εξέγερσης» σε άλλα κέντρα υποδοχής.
Την ίδια στιγμή η αστυνομία της Βάδης-Βιρτεμβέργης κάνει λόγο για πρωτόγνωρη απειλή από τη πλευρά προσφύγων και μεταναστών στη Γερμανία.
Ο Μπέρναρντ Βέμπερ, υπαρχηγός της αστυνομικής Αρχής της πόλης Άαλεν δηλώνει:
«Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρόσφυγες είχαν την πρόθεση ακόμα και να οπλιστούν.
»Υπήρξαν μάλιστα και φωνές ανάμεσά τους που έλεγαν ότι αν ξανάρθουν οι αστυνομικοί εδώ δεν θα τη γλιτώσουν».

Η «αντίσταση» οργανώθηκε με τη βοήθεια κινητών

Η πρόθεση προσφύγων και μεταναστών να προσφύγουν στη βία αποτελεί εδώ και μέρες αφορμή για μια δημόσια συζήτηση στη Γερμανία αναφορικά με την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων.
Την ώρα που το κόμμα «Η Αριστερά» εκφράζει κατανόηση για τους πρόσφυγες και μετανάστες που δεν θέλουν να απελαθούν σε χώρες εισόδου της ΕΕ, όπως η Ιταλία, λόγω των κακών συνθηκών διαβίωσης, η «Εναλλακτική για τη Γερμανία» κατηγορεί τους αριστερούς βουλευτές για αλληλεγγύη με εγκληματικά και βίαια στοιχεία.
Από την πλευρά της η οργάνωση Pro Asyl προειδοποιεί τους Γερμανούς πολιτικούς να μην εκμεταλλευθούν τα πρόσφατα γεγονότα στην πόλη Έλβανγκεν για να προωθήσουν τα σχέδια δημιουργίας μεγάλων κέντρων απέλασης προσφύγων, όπως υπόσχεται, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ.
Από ότι όλα δείχνουν πάντως οι πρόσφυγες και μετανάστες του κέντρου φιλοξενίας στο Έλβανγκεν είχαν ειδοποιηθεί για την πρόθεση των γερμανικών Αρχών να απελάσουν τον εν λόγω πρόσφυγα.
Ο υπαρχηγός της τοπικής αστυνομίας εξηγεί: «Διαπιστώσαμε ότι άτομα που διέμεναν στο κέντρο φιλοξενίας είχαν τοποθετηθεί σε νευραλγικά σημεία του κτηρίου και μέσω κινητών ειδοποίησαν τους υπόλοιπους για τις κινήσεις των αρχών ασφαλείας».

tribune

Οι μαζικές απελάσεις από όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες των παραδοσιακά απροσάρμοστων μουσουλμάνων, είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ.
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν τελείως διαφορετικά ήθη και έθιμα και η παρουσία τους σε συνδυασμό με τον πολλαπλασιασμό τους, αποτελεί θανατηφόρα απειλή για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Πρέπει να μεταφερθούν σε χώρες συγγενικές με τη θρησκεία και τον τρόπο ζωής των. Αν δεν γίνει αυτό ΤΩΡΑ, σε λίγα χρόνια η Ευρώπη δεν θα υπάρχει αλλά θα είναι μουσουλμανική ισλαμική αποικία.
ΑΛΕΞ