3.2.18

Οφθαλμόν αντί οφθαλμού...

Πυροβολισμoί κατά μεταναστών στην Ιταλία!

Ο τραυματισμός μεταναστών σήμερα στην πόλη της κεντρικής Ιταλίας, Ματσεράτα, από έναν άνδρα που βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, συνδέεται από τα μέσα ενημέρωσης με την δολοφονία μιας 18χρονης από μετανάστη, πριν από λίγες ημέρες στην ίδια πόλη. Η σημερινή επίθεση φέρεται να έχει "ρατσιστικό" κίνητρο και να μην συνδέεται με την τρομοκρατία.
Πριν από τρεις ημέρες, το πτώμα της δεκαοκτάχρονης Παμέλα Ματροπιέτρο βρέθηκε τεμαχισμένο μέσα σε δυο βαλίτσες σε περιοχή λίγο έξω από την πόλη της Ματσεράτα.

Οι έρευνες, χάρη σε εικόνες από κάμερες κλειστού κυκλώματος, οδήγησαν στην σύλληψη του Νιγηριανού Ίνοσεντ Οσεγκάλε, 29 ετών, ο οποίος γνώριζε το θύμα. Η κοπέλα είχε απομακρυνθεί από κοινότητα για την απεξάρτηση τοξικομανών και ο Οσεγκάλε είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών. Η αγριότητα του εγκλήματος προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη της χώρας. Και η σημερινή βίαιη ρατσιστική επίθεση κατά μεταναστών που βρίσκονταν στον σταθμό και σε καφέ της Ματσεράτα, πιθανόν να είναι έργο κάποιου παράφρονα έπειτα από την δολοφονία της Παμέλα Ματροπιέτρο, όπως μεταδίδουν τα δελτία ειδήσεων των ιταλικών τηλεοπτικών καναλιών.
πηγη:militaire