1.5.17

Επίπεδο πεζοδρομίου από Γεωργιάδη: «Αυτή τη στιγμή το ΔΝΤ επιδεικνύει τις σκελέες σας»


Με ένα σχόλιο σε επίπεδο πεζοδρομίου απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, για την έκβαση της διαπραγμάτευσης μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε προτείνει στη ΝΔ, με ανάρτησή του στο Twitter, αντί να επιτίθεται στον πρωθυπουργό, να πάει στο Χίλτον για να συμπαρασταθεί στο ΔΝΤ.

«Αυτή την στιγμή το ΔΝΤ επιδεικνύει τις σκελέες σας και δεν θα ήταν ευγενικό αγαπητέ…», του απάντησε μέσω Twitter ο κ. Γεωργιάδης, επιβεβαιώνοντας έτσι τις αιτιάσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι πραγματικά η ΝΔ βρίσκεται στο πλευρό του ΔΝΤ και επιθυμεί διακαώς αποτυχία της διαπραγμάτευσης, ακόμη και αν αυτό σημαίνει εθνική ήττα.
Αλλά είναι προφανές ότι ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ούτε ο εκλεκτός του αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης ενδιαφέρονται για την χώρα και τον λαό της αλλά το μόνο που τους καίει είναι να επιστρέψουν στην εξουσία και να εφαρμόσουν τις καταστροφικές πολιτικές τους κομμένες στα μέτρα των ολιγαρχών που τους στηρίζουν .
tribune