18.11.16

Βομβαρδισμένο τοπίο το κέντρο της Αθήνας - Οι κουκουλοφόροι αφέθηκαν να τα κάνουν γης Μαδιάμ σε όλη την Ελλάδα (φωτό, βίντεο)


ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ
(φυσικά με εντολές της πολιτικής ηγεσίας- για να ξέρουμε τι λέμε- Efenpress)

Γης Μαδιάμ τα έκαναν οι αναρχικοί στο κέντρο της Αθήνας. Δεν άφησαν τίποτα όρθιο χθές με αφορμή την επτέτειο του Πολυτεχνείου. Κατέστρεψαν, πυρπόλησαν, έβαλαν φωτιές σε ελληνικές σημαίες και έκαναν... πλάκα στις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες παρέδωσαν τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο και αρκέστηκαν σε αυτό του θεατή.

_______________________________________________________________
Βρε αναρχοκουμούνια, τι θέλετε; Αριστερή κυβέρνηση δεν θέλατε; Φάτε την στη μάπα.Τώρα τι θέλετε; Ακροδεξιά; Υπομονή και θα την έχετε σύντομα και τότε βγήτε να κάνετε τα ίδια και θα...καλοπεράσετε. Juan.
_______________________________________________________________

Το κέντρο της Αθήνας σήμερα θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο με τους κουκουλοφόρους, τους γνωστούς αγνώστους ή τους αντιεξουσιαστές να προκαλούν εκτεταμένες ζημιές κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της πορείας ανήμερα της 43ης επετείου του Πολυτεχνείου.
Λιγότερα από 200 άτομα που «ταμπουρώθηκαν» μέσα στο Πολυτεχνείο για περισσότερες από πέντε ώρες έκαναν στη λεωφόρο Πατησίων και τους υπόλοιπους δρόμους που περιβάλλουν το Πολυτεχνείο ό,τι ήθελαν με τις αστυνομικές δυνάμεις να τους δίνουν άπλετο χώρο και να υποχωρούν, παρότι έβλεπαν το καταστροφικό έργο των κουκουλοφόρων. Κι όλα αυτά την ίδια ώρα που η Εισαγγελία Αθηνών έδινε το πράσινο φως για επέμβαση των ανδρών των ΜΑΤ στο εσωτερικό του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος σε περίπτωση που διαπιστώνονταν κακουργηματικές πράξεις.

Και η Αθήνα δεν ήταν το μοναδικό πεδίο μάχης που δημιουργήθηκε την Πέμπτη κατά τους εορτασμούς για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Από τη Θεσσαλονίκη μέχρι και την Κρήτη πρωταγωνιστές ήταν οι κουκουλοφόροι, οι μολότοφ και τα δακρυγόνα, επισκιάζοντας τις ειρηνικές πορείες που προηγήθηκαν από χιλιάδες κόσμου.

Στη Θεσσαλονίκη επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες δέχθηκε διμοιρία των ΜΑΤ από αναρχικούς οι οποίοι απομακρύνθηκαν από την πορεία για το Πολυτεχνείο. Μερικές δεκάδες ανθρώπων άρχισαν να καταστρέφουν τα πεζοδρόμια στην Εγνατία στο ύψος της Καμάρας και να εκτοξεύουν μολότοφ και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους προς τους αστυνομικούς, ενώ πυρπόλησαν ένα καμαράκι του ΟΑΣΘ.pronews