27.9.16

Βεντέτα Καμμένου με τα Σώματα Ασφαλείας - Σκληρή απάντηση των Ομοσπονδιών- δειτε το βιντεο!

Με το ...τουΐτ  του (!!!) ο κ. Καμμένος και ιδίως με το κατάπτυστο  ... "καλό δρόμο", θα ψάξει με το μικροσκόπιο να βρεί ψήφο αστυνομικού στις επόμενες εκλογές και δεν θα βρει! Ας ετοιμάζεται για ποσοστό...0,5%. ΑΛΕΞ


Βεντέτα φαίνεται να άνοιξε μεταξύ Πάνου Καμμένου και των Σωμάτων Ασφαλείας, μετά την ένστολη διαδήλωση αστυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστών έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σήμερα το πρωί.

Οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας διαδήλωσαν στην πορτα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας σήμερα το πρωί. 

Η διαδήλωση προκάλεσε την αντίδραση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος το μεσημέρι έστειλε μήνυμα ειδικά στην Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων μέσω Twitter.
Προς ΠΟΑΣΥ..η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σας έκοψε το 60%,ο Γεωργιάδης σας λέει "ενστόλους", εμείς παλεύουμε στο ΥΠΕΘΑ και για εσάς,δεν θέλετε οκ καλό δρόμο

Οι Ομοσπονδίες φαίνεται ότι σήκωσαν το γάντι και εξέδωσαν λίγο αργότερα μιαιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζουν ότι "Ο συγκυβερνήτης κος Πάνος ΚΑΜΜΕΝΟΣ, κατελήφθη «ψευδόμενος»", ενώ άλλη σημείο τονίζουν: "Σε όσους νομίζουν δε, ότι δεν εκφράζουμε τις αγωνίες των συναδέλφων μας αλλά κάνουμε μικροπολιτική, δηλώνουμε ότι τα «ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ» τελείωσαν για όλους".Δείτε την σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν
Με κυρίαρχα συνθήματα, «Τα λεφτά δεν είναι του Στρατού, είναι του Ελληνικού Λαού» και «Καμμένε θυμήσου την υπόσχεσή σου κι αν δεν μπορείς, άντε παραιτήσου», οι Ομοσπονδίες μας σε συνέχεια της πανελλαδικής ένστολης διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη, όπως είχαν προαναγγείλει, πραγματοποίησαν σήμερα την πρώτη εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, στη λεωφόρο Μεσογείων, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στην ανακολουθία λόγων και έργων του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και νυν Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου ΚΑΜΜΕΝΟΥ.

Ο συγκυβερνήτης κος Πάνος ΚΑΜΜΕΝΟΣ, κατελήφθη «ψευδόμενος», όπως αποδεικνύεται περίτρανα από τα ηχητικά ντοκουμέντα των δηλώσεών του πριν και μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ως υπουργού, στον ευαίσθητο τομέα της Εθνικής Αμύνης της Χώρας.

Από τις δημόσιες καταγγελίες και δεσμεύσεις του, πριν από τις εκλογές, ότι πρέπει να γίνουν σεβαστές οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, διότι όπως πολύ σωστά έλεγε τότε, ήταν αντισυνταγματικές οι διατάξεις που επέβαλαν άδικες μισθολογικές περικοπές πριν από το 2012, έφτασε τώρα στο σημείο να διχάζει τους ενστόλους, προωθώντας ανεπίτρεπτους διαχωρισμούς σε «δικούς μου» και «δικούς τους» με μόνο μέλημά του, την απόκρυψη της αλήθειας.

Αλήθεια αμείλικτη και για τον ίδιο, αφού αδιάψευστος μάρτυρας είναι από τη μια οι κατά καιρούς δηλώσεις του και από την άλλη το κυοφορούμενο νέο ειδικό μισθολόγιο Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο αποτελεί συνέχεια των μνημονιακών περικοπών και αδικιών εις βάρος των ενστόλων. Διότι, τι άλλο παρά την πολιτική των περικοπών εξυπηρετούν τα «εφευρήματα» άλλοτε του παγώματος και ξεπαγώματος των μισθολογικών προαγωγών, άλλοτε των ισοδυνάμων και άλλοτε των εξαιρέσεων και των προσωπικών διαφορών, ενώ το μόνο ορθό και αναμενόμενο από εμάς μέτρο, είναι ο σεβασμός τόσο στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης όσο και στους θεσμούς που εκπροσωπούμε;

Όσο για το «ποιοι παλεύουν πραγματικά», θα φανεί εκ του αποτελέσματος (εφαρμογή απόφασης του ΣτΕ). Σε όσους νομίζουν δε, ότι δεν εκφράζουμε τις αγωνίες των συναδέλφων μας αλλά κάνουμε μικροπολιτική, δηλώνουμε ότι τα «ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ» τελείωσαν για όλους.

Τέλος, οι Ομοσπονδίες συνεχίζουν τον αγώνα για πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης στις αποφάσεις του ΣτΕ, απορρίπτουν διχαστικές πρακτικές και καλούν τους αρμόδιους υπουργούς να κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις τους.

Οι Πρόεδροι


Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος

Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης

Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος

Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ Αθανάσιος

Ε.Α.Π.Σ. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Ιωάννης

Π.Ε.Α.Λ.Σ. ΣΑΪΤΑΚΗΣ Δημήτριος

Δείτε τι είπε εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ στην εκπομπή Tatiana Live

onalert