3.6.16

Στην Ελλάδα με πλαστό διαβατήριο καταζητείται ο serial killer γιος Τούρκου πιλότου που είναι υπεύθυνος για το θάνατο του υποσμηναγού Νίκου Σιαλμά

Ο Νίκος Σιαλμάς

OIKOΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΙ...ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ!

AKΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ

Γιος του Τούρκου πιλότου İlhan Filiz που είχε ρίξει ελληνικό πολεμικό αεροσκάφος Mirage F-1 του υποσμηναγού Νίκου Σιαλμά το πρωί της 18ης Ιουνίου του 1992 σε αερομαχία πάνω από το Αιγαίο, είναι ο Atalay Filiz, τον οποίο οι αρχές της Τουρκίας αναζητούν σε όλη τη χώρα για τέσσερις φόνους.  

 Σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet ο Filiz μετά από έφοδο της αστυνομίας που έγινε σε αποθήκη που είχε νοικιάσει στην Κωνσταντινούπολη στην ευρωπαϊκή γειτονιά Hadimkoy βρέθηκαν μια σειρά από DVD της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς "Dexter". 


  Ο νεαρός καταζητείται για τον φόνο του Göktuğ Demirarasla (γιου του υποστρατήγου Hasan Hüseyin Demiraraslan ) και της συντρόφου του Elena Radchikova , ρωσικής καταγωγής, στις 16 Σεπτεμβρίου 2013.   
Ο Atalay, φανατικός θαυμαστής του τηλεοπτικού "Dexter" μετά τις δολοφονίες των Demirarslan και Radchikova φέρεται να διάσχισε τα σύνορα προς την Ελλάδα και να πέρασε στη Χίο χρησιμοποιώντας πλαστό διαβατήριο με άλλο όνομα.  
 Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Filiz ταξίδεψε στη Σμύρνη σε μια υπεραστικό λεωφορείο στις 29 Μαΐου και πέρασε τέσσερις ώρες σε ένα Internet café ψάχνοντας να βρει ένα σπίτι προς ενοικίαση για μερικές ημέρες.  
 Ο Atalay όμως είχε σχέση με Ρωσίδα φίλη της ω, την Olga Seregina, η οποία έχει εξαφανιστεί από το 2013 και είναι πιθανό να έχει κι αυτή πέσει θύμα του…   Μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα Sabah, μια παιδική φίλη της πρώην κοπέλας του Seregina είπε ότι ήθελε να χωρίσει με τον Filiz μεταξύ του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου του 2013, προτού εξαφανιστεί το Δεκέμβριο του ίδιου έτους. 

pronews