13.3.16

Πρωτοφανής δήλωση από τον Γ.Μουζάλα: "Μακάρι να έρθουν οι Τούρκοι παρατηρητές"

Μήπως θα πρέπει  Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής να μπει  ...Τούρκος, για να ενημερώνεται πλήρως ;
-Δεν πάτε σπίτια σας καλύτερα, άσχετοι και ανεύθυνοι που ήλθατε να...σώσετε την Ελλάδα; 
-Φ.Ιωάννου


ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" - ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ;

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Πρωτοφανής δήλωση από τον υπουργό Μεταναστευτικής πολιτικής Γ.Μουζάλα που χαρακτήρισε ως «διεθνή πρακτική» την παρουσία Τούρκων παρατηρητών στα ελληνικά νησιά, μετά την υπογραφή συμφωνίας για την επαναπροώθηση λαθρομεταναστών και προσφύγων και είπε μάλιστα χαρακτηριστικά «μακάρι να έρθουν διότι η Τουρκία δεν θα μπορεί να αρνηθεί την αύξηση των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων καθώς ο Τούρκος παρατηρητής θα είναι παρών στην καταμέτρηση μαζί με τους Έλληνες αλλά και τους εκπροσώπους της Frontex»

Σύμφωνα με τον ίδιο«όλοι καταλαβαίνουν ότι με αυτήν την πρακτική δεν αμφισβητείται η εθνική μας κυριαρχία εκτός βέβαια από τους αντιπολιτευόμενους και τους κακοπροαίρετους»!
Δηλαδή η εθνική ασφάλεια και η προστασία καταγραφής ευαίσθητων δεδομένων της χώρας από Τούρκους πράκτορες υπάρχει μόνο στο μυαλό νοσηρών και κακοπροαίρετων ανθρώπων κατά τον κύριο υπουργό!
Προφανώς έχει ξεχάσει ότι η Τουρκία αποτελεί ιστορικά και γεωγραφικά τον μεγαλύτερο γεωπολιτικό αντίπαλο της χώρας.
Ο κύριος Μουζάλας είπε τέλος ότι είναι δύσκολο να αδειάσει η Ειδομένη καθώς όλοι θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό, ενώ αναφερόμενος στα προβλήματα συντονισμού που έχουν παρατηρηθεί είπε ότι παρατηρείται αυτό που συμβαίνει και στους σεισμούς αλλά στη συνέχεια το χάος μπαίνει σε τάξη.
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος μίλησε στο ΣΚΑΪ, ανέφερε επίσης ότι “το μεγάλο παιχνίδι που βρίσκεται σε εξέλιξη ενόψει της Συνόδου Κορυφής στις 17 και 18 Μαρτίου είναι η μετεγκατάσταση προσφύγων από την Ελλάδα σε χώρες της Ευρώπης και η επανεισδοχή παράνομων μεταναστών στην Τουρκία”.
Με αφορμή τις αποκαλύψεις ότι η Ελλάδα εκκενώνει 5 νησιά από τους πρόσφυγες είπε ότι "προφανώς και θα φύγουν οι πρόσφυγες από τα νησιά και θα προωθηθούν στην ηπειρωτική χώρα"!
Η εκπομπή "Καλημέρα", στο ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αυτιά τότε διακόπηκε ξαφνικά και δεν συνεχίστηκε... ποτέ αφού μετά από αρκετή ώρα προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων, ξεκίνησε το πρόγραμμα με διαφήμιση για το talent show X Factor!
Λίγο αργότερα ξεκίνησαν ξανά διαφημίσεις κι αμέσως μετά "έπαιξε" και πάλι το "σήμα" της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά, αλλά για να κλείσει!
Αμέσως μετά πάλι ξεκίνησε το διαφημιστικό του X-Factor.
Η κυβέρνηση όπως αποκάλυψε χθες το pronews.gr προετοιμάζει μια σειρά μουσουλμανικών κωμοπόλεων σε απόσταση περίπου 20-25 χιλιομέτρων πίσω από τα σύνορα, από την Ειδομένη ενώ επί ελληνικού εδάφους θα βρίσκεται Τούρκος παρατηρητής που θα υπογράφει το πρωτόκολλο επανεισδοχής των λαθρομεταναστών που θα επιστρέφουν Τουρκία!
Η Τουρκία, επίσης θα τοποθετήσει αξιωματούχους- συνδέσμους σε hot spots στην Ελλάδα σημειώνοντας πως η αρχή θα γίνει από τη Λέσβο (δείτε σχετικά πατώντας ΕΔΩ)
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας είπε συγκεκριμένα: 
"Οι καταυλισμοί αυτοί δεν θα έχουν όλες τις ανέσεις, αλλά με τις βασικές και θα σχηματίζουν ένα «κορδόνι» πίσω από την Ειδομένη σε απόσταση 20-25 χλμ πίσω από τα σύνορα, σήμερα μοιράζουμε φυλλάδια σε τρεις γλώσσες στους πρόσφυγες για να πάνε, όχι με τη βία, στα κέντρα φιλοξενίας, ώστε αργότερα να υπάρξουν και οι προϋποθέσεις προώθησής τους στην Ευρώπη".
Παράλληλα, ο κύριος Τόσκας εξήγησε ότι με βάσει όσα συμφωνήθηκαν στην Σμύρνη, στο πλαίσιο και της συμφωνίας που προετοιμάζεται μεταξύ Ευρώπης και Τουρκίας, θα βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους ένας τούρκος υπάλληλος, ένας «παρατηρητής», που θα υπογράφει το πρωτόκολλο επανεισδοχής των λαθρομεταναστών που θα επιστρέφουν στην Τουρκία.
pronews