5.11.15

Παιδικά Χωριά SOS στην Κυψέλη


"Επιβάλλεται η πολιτεία να επαναπροσδιορίσει τη στάση της απέναντι στους πολύτιμους κοινωνικούς της εταίρους στο πεδίο της παιδικής προστασίας, πριν η κοινωνική λογοδοσία σταθεί αμείλικτη απέναντι στη γραφειοκρατική κρατική μηχανή", δήλωσε ο δικηγόρος, Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών  και επιστημονικός συνεργάτης του Υπουργού Εσωτερικών κ. Βαγγέλης Αυγουλάς.

Το απόγευμα της Τρίτης 27 Οκτωβρίου, τα μέλη της Ορχήστρας των Ονείρων με το Μαέστρο τους κ. Γιάννη Γαβρά, επισκέφθηκαν το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Αθηνών των Παιδικών Χωριών SOS στην Κυψέλη.

Μαζί τους ο διαχειριστής του κοινωνικοπολιτικού blog «Με Άλλα Μάτια» και μέλος της Επιτροπής Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής της ΚΕΔΕ κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, τον οποίο συνόδευσε ο φίλος του δημοσιογράφος, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων και κάτοικος Κυψέλης κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Η «Ορχήστρα Των Ονείρων» του κ. Γαβρά και το κοινωνικοπολιτικό blog «Με Άλλα Μάτια», θα συνδιοργανώσουν το Καλοκαίρι του 2016 το 3ο Music Dream Festival, ένα μουσικό αφιέρωμα στο συνθέτη κ. Μίμη Πλέσσα με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες και σκοπό την προώθηση και υποστήριξη του έργου των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.