19.9.15

Θεσσαλονίκη: Απόψε: Άνδρας πυροβόλησε την αδελφή του και έναν αστυνομικό - Μετά αυτοπυροβολήθηκε (upd,vid)


ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΣ 

Σοβαρό οικογενειακό επεισόδιο εξελίχθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, που κατέληξε στον τραυματισμό μιας γυναίκας, ενός αστυνομικού και του δράστη, αδερφού της γυναίκας, ο οποίος στο τέλος και αφού η Αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή αυτοπυροβολήθηκε και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. 


Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. για οικογενειακό επεισόδιο στην οικία που διαμένει στην περιοχή Ανάληψη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περίπου στις 19:00 μια 46χρονη κάλεσε την Άμεση Δράση και ζήτησε τη συνδρομή των αστυνομικών, γιατί ήταν σε εξέλιξη στην οικία της σοβαρό οικογενειακό επεισόδιο. 

Στο σημείο έφτασε περιπολικό το πλήρωμα του οποίου αντιλήφθηκε την 46χρονη να βγαίνει από το σπίτι έχοντας τραύματα στο πόδι από πυροβολισμό.

Τότε βγήκε από το σπίτι ο 47χρονος αδελφός της ο οποίος πυροβόλησε κατά των αστυνομικών με αποτέλεσμα ένας από τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. να τραυματιστεί στην αριστερή ωμοπλάτη και στο πόδι. 

Ασθενοφόρα μετέφεραν τη γυναίκα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και τον αστυνομικό στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Και οι δύο υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση. Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού πληροφορίες αναφέρουν πως χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς ως ελεγχόμενη.

Λίγα λεπτά αργότερα μέσα από το σπίτι ακούστηκε πυροβολισμός. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο 47χρονος είχε τραυματιστεί έχοντας αυτοπυροβοληθεί. Ακολούθως με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί τι προκάλεσε το οικογενειακό επεισόδιο, ενώ εξετάζεται μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο 47χρονος επενέβη κατά τη διάρκεια διένεξης που είχε η αδελφή του με το σύζυγο της. Επίσης κάτοικοι της περιοχής έλεγαν πως μέσα στο σπίτι υπήρχαν μικρά παιδιά.

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
pronews.gr/tanea