17.7.11

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Από την αστυνομική έρευνα που διεξάγεται από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο που εντοπίστηκε χθες (16-07-2011) το πρωί, σε πρανές στο 491,7ο χλμ της Ε.Ο Αθηνών-Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στην κατάφυτη νησίδα, λόγω εκτροπής και ανατροπής του, ενώ το  πτώμα ανήκει σε 58χρονο ημεδαπό, σύμφωνα με την ταυτοποίησή του.
____________________________________________________________________


Αστυνομικοί ομάδας «ΔΙ.ΑΣ», ειδοποιηθέντες για περιστατικό ληστείας, πραγματοποίησαν επισταμένες αναζητήσεις στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα,εντός 15 λεπτών από την πράξη του, να εντοπιστεί και να συλληφθεί 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αφαίρεσε κόσμημα από το λαιμό ηλικιωμένης.

   __________________________________________________________________________


 Συνελήφθησαν χθες, στην Πυλαία, ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις αστυνομικών ομάδας «ΔΙ.ΑΣ»4 αλλοδαποί, ηλικίας από 21 ως 44 ετών, οι οποίοι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, αφαίρεσαν από αποθήκη επιχείρησης στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Μουδανίων, μία μονάδα κλιματισμού, αξίας 3.000 ευρώ.

___________________________________________________________________________

Συνελήφθησαν το βράδυ της 15-07-2011, από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή της Πολίχνης, δύο άτομα, ηλικίας 33 (άνδρας) και 52 (γυναίκα) χρονών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ διαπιστώθηκε ότι το όχημα στο οποίο επέβαιναν, είχε κλαπεί την ίδια ημέρα από την περιοχή της Άνω Πόλης.


____________________________________________________________________________

  Αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή της Άνω Πόλης, συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω, ξημερώματα της 16-07-2011, 28χρονο αλλοδαπότη στιγμή που αφαιρούσε βενζίνηαπό τη δεξαμενή καυσίμων σταθμευμένου οχήματος. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Θεσσαλονίκης. 


____________________________________________________________________________


Σήμερα (17-07-2011) ξημερώματα, άγνωστος διέρρηξε γραφείο του Ελληνικού Παιδικού Χωριού (Φίλυρο) και αφαίρεσε ένα ντουλάπι, που περιείχε μικρό χρηματοκιβώτιο με το ποσό των 1.500 ευρώ και άλλα έγγραφα.