Η Ελληνική ΑΟΖ του συμπλέγματος (νήσος Μεγίστη (Καστελόριζο), νήσος Στρογγύλη και νήσος Ρω), συναντιέται με την Κυπριακή ΑΟΖ, μόνο όταν το Ελληνικό κράτος Ισχυριστεί ότι η νήσος Στρογγύλη έχει 100% ΕΠΗΡΕΙΑ (κυριαρχία) στην ΑΟΖ!.
Αυτό το αξιοπρόσεκτο δεδομένο, (ότι η Ελληνική ΑΟΖ ακουμπάει την Κυπριακή ΑΟΖ μόνο όταν η Ελληνική πλευρά ισχυριστεί ότι η νήσος Στρογγύλη, έχει 100% ΕΠΗΡΕΙΑ στην ΑΟΖ), το γνώριζε ο κος Μητσοτάκης (με τους δεκάδες Συμβούλους που έχει γύρω του) και έσπευσε αυτό το σημαντικό δεδομένο να το καταστήσει άκυρο για την Ελλάδα και επωφελές για την Τουρκία, με δύο δόλιες πολιτικές του ενέργειες :

1) Στην επίσημη οριοθέτηση της ΑΟΖ της Ελλάδας με την Ιταλία, ο Πρωθυπουργός κος Μητσοτάκης αντί να ισχυριστεί ότι ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΕΧΟΥΝ 100% ΕΠΗΡΕΙΑ στην ΑΟΖ, άρα και τα δύο κατοικούμενα Ελληνικά Διαπόντια νησιά (βόρεια-βορειοδυτικά της Κέρκυρας) έχουν 100% ΕΠΗΡΕΙΑ στην ΑΟΖ, δυστυχώς ο κος Μητσοτάκης στην επίσημη οριοθέτηση της ΑΟΖ Ελλάδας-Ιταλίας. ΔΕΧΘΗΚΕ ΌΤΙ : τα δύο κατοικούμενα Ελληνικά Διαπόντια νησιά, έχουν ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΗΡΕΙΑ 70% στην ΑΟΖ, ακυρώνοντας έτσι στην πράξη, ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΗΡΕΙΑ 100% της νήσου ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ στην ΑΟΖ!. (1η δόλια πράξη του κου Μητσοτάκη)

2) Και στην επίσημη (μερική( οριοθέτηση της ΑΟΖ της Ελλάδας με την Αίγυπτο, ο Πρωθυπουργός κος Μητσοτάκης προχώρησε και σε μια 2η δόλια ενέργεια!.
Δέχθηκε (άκουσον!, άκουσον) και το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας Η ΚΡΗΤΗ, να έχει ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΗΡΕΙΑ 90% στην ΑΟΖ, ακυρώνοντας έτσι στην πράξη, για δεύτερη φορά και μεγαλοπρεπώς, ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΗΡΕΙΑ 100% της νήσου ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ στην ΑΟΖ!.

Συνεπώς, Φίλοι μου Αγαπημένοι, εάν προσφύγουμε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης (που θα προσφύγουνε για τα μάτια των Ελλήνων πολιτών) :
Πως λοιπόν, η πλευρά της Ελλάδας θα πείσει τους Δικαστές του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης ότι το μικρό ακατοίκητο νησάκι έχει ΠΛΗΡΗ ΕΠΗΡΕΙΑ 100% ΣΤΗΝ ΑΟΖ, όταν Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ έχει δεχθεί ότι και τα Διαπόντεια νησιά και η Κρήτη έχουν ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΗΡΕΙΑ στην ΑΟΖ και ΟΧΙ ΠΛΗΡΗ?.

Έτσι, είναι Μαθηματικά βέβαιον ότι στη Χάγη θα ΧΑΣΟΥΜΕ!
Και ο Πρωθυπουργός κος Μητσοτάκης μετά την ήττα μας στη Χάγη θα βγει Φίλοι μου και θα μας πει :
Ελληνίδες!. Έλληνες!
Η Ελλάδα πιστή στους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου και στους νόμους του Δικαίου της Θάλασσας, πήγε στη Χάγη, αλλά δυστυχώς έχασε!

Εμείς όμως, Φίλοι μου Αγαπημένοι με τα δεδομένα που σας παρουσίασα και σας ανέλυσα, (ο κος Μητσοτάκης τα έχει μεθοδεύσει έτσι ώστε όταν πάμε στη Χάγη να χάσουμε), γι' αυτό ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ τον κον Μητσοτάκη να προχωρήσει ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, να προχωρήσει ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!.
Μην την πάθουμε όμως, όπως την πάθαμε με τον κο Τσίπρα που πρόλαβε και ξεπούλησε ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΤΗ ΜΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και μετά τον πήγαμε στο 18% και έτσι αναγκάστηκε να παραιτηθεί από Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και πήγε σπίτι του, αλλά ΤΟ ΚΑΚΟ το είχε κάνει!.

Πρέπει, Αδέλφια μου Έλληνες και Ελληνίδες να δείξουμε θάρρος και τόλμη να ξυπνήσει μέσα μας Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΤΑΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΝΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, να αφυπνιστούμε και να πάμε στις κάλπες (την 9η Ιουνίου 2024) ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ούτε ένας να μην πάει να απολαύσει τη θάλασσα , έχουμε τόσες και τόσες ημέρες για να την χαρούμε!

Και εκεί στις κάλπες να κάνουμε κατάμαυρο τον κο Μητσοτάκη από την κεφαλή του μέχρι και τα νύχια των ποδιών του και να τον φέρουμε και αυτόν στο 18%, (που πήρε και ο κος Τσίπρας στις Εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου του 2023) και έτσι να αναγκαστεί και ο κος Μητσοτάκης να παραιτηθεί από Αρχηγός της ΝΔ, άρα και από Πρωθυπουργός (όπως παραιτήθηκε και ο κος Τσίπρας από αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ), οπότε θα έχουμε κάνει ΟΛΟΙ ΜΑΣ, μια ΗΡΩΙΚΗ ΠΡΆΞΗ!
Θα έχουμε σώσει την πανένδοξη Ελλάδα μας από μια ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!
Από την επερχόμενη ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!.

Και θα έχουμε στείλει σπίτι τους, τους δύο πολιτικά επικίνδυνους άνδρες για ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ, τον κο Τσίπρα και τον κο Μητσοτάκη!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ