18.5.24

Χαμός στην Αλβανία με τη στημένη εκδήλωση Ράμα: Κουβάλησε τους δημοσίους υπαλλήλους - Πήγαν για... "εκδρομή" και έφυγαν με άδειες τσέπες από το Γαλάτσι!



Σάλος έχει ξεσπάσει και στην Αλβανία με τη στημένη προπαγανδιστική εκδήλωση Ράμα στο Γαλάτσι, με τους Αλβανούς που κουβάλησε με λεωφορεία, αφού όπως αποδείχτηκε ανάγκασε μέχρι και δημοσίους υπαλλήλους να έρθουν στην Ελλάδα για να τον… αποθεώσουν!
Αυτή η παρωδία είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο Κλάιντι Μάρκου από τη θέση του διευθυντή του θεάτρου Bylis στο Φίερι της Αλβανίας. Και αυτό μετά από βίντεο που κυκλοφόρησε με τον ίδιο να παρίσταται στη φιέστα Ράμα σχολιάζοντας μάλιστα πως «έχει έρθει όλο το Φίερι» και αφήνοντας υπαινιγμούς πως δεν πήγαν με τη θέλησή τους.
Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς αυτό το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας τον έκανε «κόκκινο πανί» για το καθεστώς Ράμα, οδηγώντας τον σε παραίτηση, σύμφωνα και με το himara.gr.
Μάλιστα προχώρησε και σε δήλωση αναφέροντας πως το σχόλιό του ήταν αστείο και ότι ήδη βρισκόταν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Υποκινούμενος από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα, νιώθω την ηθική υποχρέωση να κάνω μια διευκρίνιση για όλα τα ΜΜΕ. Είναι αλήθεια ότι ήμουν παρών στη συνάντηση του πρωθυπουργού της χώρας στην Αθήνα στις 12 Μαΐου και δεν κρύβω την περηφάνια μου που ήμουν μέρος αυτής της ιστορικής συνάντησης, έστω και κατά τύχη. Ναι, συμμετείχα στη δραστηριότητα, αλλά ήμουν με τον θίασο που συμμετείχε στη δραστηριότητα στην Κόρινθο, δώσαμε παράσταση στις 11 Μαΐου. Στις 12, η ομάδα ήθελε να δει τη δραστηριότητα, οπότε πήγαμε.
Διευκρινίζω σήμερα για όλα τα ΜΜΕ και την κοινή γνώμη, για όλους όσους με γνωρίζουν και για όλους όσους προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν πολιτικά. Επρόκειτο για συνομιλία σε μορφή αστείου με τον άγνωστο που έκανε την θρασύτατη ηχογράφηση και ο οποίος είχε κακόβουλες προθέσεις.
Είμαι ηθοποιός και σκηνοθέτης εδώ και πολλά χρόνια στο θέατρο Bylis και με αυτή τη θέση και με αυτήν την υποχρέωση δεν δεσμεύομαι από καμία κομματική υποχρέωση και υπό αυτές τις προϋποθέσεις αφαιρούμαι διοικητικά και νομικά από τη θέση του σκηνοθέτη, παραιτούμαι για να διατηρήσω την προσωπική μου εικόνα και του καλλιτέχνη».
Εκδρομή στο Γαλάτσι pic.twitter.com/0KZkRRsjNc— Himara.gr (@HimaraGr) May 13, 2024
Πηγή: newsbreak.gr
Με άδειες τσέπες έφυγαν πολλοί εκ των Αλβανών που πήγαν να παρακολουθήσουν τον πρωθυπουργό τουςΤην ώρα που οι παρευρισκόμενοι περίμεναν να ξεκινήσει η ομιλία του Ράμα, σημειώθηκαν ορισμένες μικροκλοπές πορτοφολιών στο κλειστό Γαλατσίου
Πολλά και διάφορα εκτυλίχθηκαν την Κυριακή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Έντι Ράμα στο κλειστό Γαλατσίου.
Την ώρα που πραγματοποιούνταν η προεκλογική εκδήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού, συνέβη κάτι μοναδικό… Σύμφωνα με πληροφορίες του Big Mouth του powergame.gr, ενώ οι παρευρισκόμενοι περίμεναν να ξεκινήσει με ανυπομονησία η ομιλία του Ράμα, ορισμένα πορτοφόλια έβγαλαν... φτερά. «Όσο καθυστερεί ο Ράμα αρχίσαμε να ψειριζόμαστε μεταξύ μας», ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή της στήλης.
Το συμπέρασμα; Πολλοί εκ των Αλβανών που πήγαν να παρακολουθήσουν τον πρωθυπουργό τους έφυγαν με άδειες τσέπες από τους συμπατριώτες τους.
Τι αναφέρει το «Big Mouth» – Αν και παρακολούθησα στενά το πανηγύρι που στήθηκε στο κλειστό του Γαλατσίου από τους εν Ελλάδι Αλβανούς, με αφορμή την προεκλογική παρουσία εν όψει των εκλογών του 2025 του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, θα αποφύγω κάθε πολιτικό σχόλιο προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Θα αρκεστώ σε κάτι μοναδικό που μου μετέφερε ένας φίλος Αλβανός την ώρα που πραγματοποιούνταν η εκδήλωση. «Πως πάει;», τον ρώτησα, για να λάβω τη φοβερή απάντηση. «Όσο καθυστερεί ο Ράμα αρχίσαμε να ψειριζόμαστε μεταξύ μας», μου είπε ο συνομιλητής μου, που προφανώς αναφερόταν στις πολλές μικροκλοπές πορτοφολιών μεταξύ των παρισταμένων στην (προεκλογική) εκδήλωση του Ράμα. Αν δεν το καταλάβατε, πολλοί εκ των Αλβανών που πήγαν να παρακολουθήσουν τον πρωθυπουργό τους έφυγαν με άδειες τσέπες από τους συμπατριώτες τους!

Πηγή: parapolitika.gr

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com