22.4.24

Οι ΗΠΑ σέρνουν την κυβέρνηση σε νέο 1974…


Σχόλιο iEpikairaΗ συνέντευξη του πρώην υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι σε ελληνική εφημερίδα, αναβιώνει τις πιο σκοτεινές στιγμές του τελευταίου αιώνα.
Ο Τζον Κέρι πρακτικά, καλεί την κυβέρνηση να διαπράξει εθνική προδοσία, απεμπολώντας τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο Αιγαίο.
Το ότι η συγκεκριμένη συνέντευξη μεσουρανεί στο πρωτοσέλιδο ελληνικής εφημερίδας η οποία στηρίζει φανατικά την κυβέρνηση, δείχνει ακριβώς το βρώμικο σχέδιο που για άλλη μια φορά εξυπηρετεί την Τουρκία.
Από το 2008 και με το σχέδιο Πυθία και τον βρώμικο Μπράιζα, άπαντες θεωρούσαν ότι οι αμερικάνοι πιέζουν την Ελλάδα να παραδώσει κυριαρχία στην Τουρκία. Όπως όμως αποδείχτηκε και τεκμηριώθηκε, είναι η Τουρκία η οποία χρησιμοποιεί επίορκους Αμερικανούς πολιτικούς για να προωθεί τα συμφέροντα της.
Η συνεντευξη Κέρι
Ο «βρώμικος Μπράιζα», σήμερα αμείβεται με εκατομμύρια από τουρκική εταιρία, ενώ το γραφείο του είναι στην Κωνσταντινούπολη! Εάν ακόμα έχετε αμφιβολίες για το ποιος κινεί τα νήματα, διαβάστε και τους «Μυστικούς φακέλους Καραμανλή», το συγκλονιστικό βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη.
Κάτι τέτοιο συμβαίνει σήμερα με την παρέμβαση Κέρι και τον τρόπο που γίνεται. Εάν ψάξεις λίγο βαθύτερα, θα δεις πίσω πάλι, την Τουρκία…
Η κυβέρνηση πάντως θα πρέπει να προσέξει. Και το 1974, ο Ιωαννίδης πίστευε ότι εξυπηρετεί αμερικανικά συμφέροντα και εκτελεί αμερικανικές εντολές…

[iEpikaira: Έτσι ακριβώς συμβαίνει όπως αναλύσαμε διεξοδικά ΕΔΩ!]
Πηγή: newsbreak.gr

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com