23.3.24

Οι τρομοκράτες συνελήφθησαν λίγο πριν διαφύγουν στην Ουκρανία – Πιάστηκαν μετά από καταδίωξη στο Μπριάνσκ

Συνελήφθησαν στο Μπριάνσκ 340 χλμ νοτιοδυτικά της Μόσχας σε δρόμο που οδηγούσε στην Ουκρανία.

(Καλύτερα να αυτοκτονούσαν...) 
ΑΑ

 Οι τρομοκράτες που αιματοκύλισαν το «Crocus City Hall» συνελήφθησαν 340 χλμ. νοτιοδυτικά της Μόσχας στο Μπριάνσκ κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία όπου σύμφωνα με πληροφορίες είχαν εντοπιστεί δύο ομάδες «υποδοχής» τους επί ρωσικού εδάφους οι οποίες θα τους βοηθούσαν να μπουν στην Ουκρανία και να διαφύγουν.

Συγκεκριμένα πιάστηκαν μετά από καταδίωξη.

Είναι εντυπωσιακό ότι κάποιοι κατάφεραν να διαφύγουν και να φτάσουν μέχρι εκεί που σημαίνει ότι δεν ήταν επίθεση αυτοκτονίας και διαφέρει από τις γνωστές τακτικές του ISIS.

Υπήρχε οργανωμένο σχέδιο διαφυγής στην Ουκρανία από την οποία ανέλαβαν και την σχετική αποστολή.

Υπό το φως αυτών τω αποκαλύψεων ήδη από χθες το βράδυ οι Ρώσοι διέψευσαν ότι επρόκειτο περί επίθεσης του ISIS.

Η υπηρεσία ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) ανακοίνωσε σήμερα επισήμως ότι οι ύποπτοι της τρομοκρατικής επίθεσης είχαν “επαφές” στην Ουκρανία και επιβεβαίωσε ότι σχεδίαζαν να διαφύγουν εκεί.

«Αφού διέπραξαν την τρομοκρατική επίθεση, οι εγκληματίες σχεδίαζαν να διασχίσουν τα ρωσο-ουκρανικά σύνορα και είχαν κατάλληλες επαφές στην ουκρανική πλευρά», αναφέρει η FSB σε ανακοίνωσή της, την οποία δημοσίευσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Η FSB προσέθεσε, ότι η επίθεση είχε σχεδιαστεί προσεκτικά.

Και βέβαια το μακελειό το χρεώνουν 100% στο Κίεβο και στις δυτικές υπηρεσίες και ανάλογη θα είναι και η απάντηση της Μόσχας.

Ο ένας από τους τρομοκράτες ο όποιος ημίγυμνος πολυβολούσε τους θεατές ήταν ξανθός με γαλάζια μάτια όπως έλεγαν οι αυτόπτες μάρτυρες με σωματοδομή μπόντι μπίλντερ.

Βεβαίως επρόκειτο περί μικτής ομάδας της οποίας κάποια μέλη δεν ήταν Καυκάσιοι. Η ρωσική FSB έδωσε στην δημοσιότητα τα ονόματα και τις φωτογραφίες τεσσάρων εκ των συλληφθέντων οι οποίοι είναι κάτοικοι Ινγκουσετίας με καταγωγή από το Τατζικιστάν.

Από την αρχή φαινόταν ότι δεν επρόκειτο για επίθεση του ISIS.

Είναι θεωρίες των Δυτικών για να μην υπάρξουν αντίποινα και για να παραπλανηθεί η δυτική κοινή γνώμη.

Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι έχουν ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και τα «σκοτεινά» παιχνίδια όταν περιλαμβάνουν δυνάμεις με πυρηνικά οπλοστάσια στο τέλος οι επιπτώσεις μπορεί να είναι μοιραίες για όλους.

Κάποιοι δείχνουν να μην το καταλαβαίνουν αυτό ή ακόμα χειρότερα το καταλαβαίνουν και το επιδιώκουν…


https://www.pronews.gr/

____________________________________

(Αναρτήθηκε από τον Μιχάλη Τσολάκη)