27.3.24

Πέθανε τελικά ο 85χρονος που είχε ξυλοκοπηθεί από "Ρομά"… η ζωή του μετράει

Τα σχόλια, δικά σας....
Α.Α

Τραγική κατάληξη είχε περιστατικό άγριας ληστείας που σημειώθηκε στην Πάτρα, με θύμα έναν 85χρονο και θύτη τον 17χρονο "Ρομά "γείτονά του. Η ληστεία συνέβη στις 6 Νοεμβρίου του 2023, όταν ο ηλικιωμένος επέστρεφε το απόγευμα στο σπίτι του. Εκείνη την ώρα τον βρήκε ο 17χρονος "Ρομά" και του ζήτησε λεφτά. Όταν ο ηλικιωμένος αρνήθηκε, ο ανήλικος τον έβρισε και τον έσπρωξε με δύναμη, με αποτέλεσμα ο 85χρονος να πέσει, να χτυπήσει το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο και να χάσει τις αισθήσεις του.


Ο 85χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας και υποβλήθηκε σε αξονική. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε κάταγμα στο κρανίο, θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου στο Ρίο. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών έφτασαν στα ίχνη του 17χρονου και συνέλαβαν τον ίδιο και τον πατέρα του που είχε την επιμέλειά του. Όπως αναφέρει το flamis.gr, ο 17χρονος ομολόγησε ότι έσπρωξε τον ηλικιωμένο γιατί αρνήθηκε να του δώσει χρήματα.

Στο Τμήμα εμφανίστηκε 50χρονος γείτονάς τους, που υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 44χρονου πατέρα, καθώς υποστήριξε ότι του είχε κλέψει από την ταράτσα το πάνελ από τον ηλιακό θερμοσίφωνα. Δυστυχώς μετά από 4 μήνες νοσηλείας ο ηλικιωμένος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.


ΠΗΓΗ newsbreak.gr