2.2.24

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ...

 

Επιχείρηση του Τμήματος Αναζητήσεων για τον εντοπισμό 32χρονου που διώκονταν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας 

Στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών και μετά από επιχείρηση του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφαλείας Περάματος συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (1-2-2024) στο Πέραμα, 32χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης -7- ετών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, κατά συναυτουργία και κατ’ επάγγελμα. 

Ειδικότερα, ο 32χρονος εντοπίστηκε σε οικία στην περιοχή του Περάματος την οποία χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης ενώ στην κατοχή του ανευρέθη όχημα το οποίο είχε κλαπεί την 27-1-2024 από το Νομό Πιερίας.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς από κοινού με -3- συνεργούς του το 2020, συγκρότησαν εγκληματική ομάδα η οποία διέπραξε -24- διαρρήξεις οικιών σε περιοχές των Νομών Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Χαλκιδικής με μεγάλο οικονομικό όφελος.