9.2.24

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ κ.κ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ!



Από τον Αθανάσιο Τσόκα
Μαθηματικό-Ερευνητή
Έλληνα Χριστιανό Ορθόδοξο

Αξιότιμοι κ.κ Βουλευτές
Είμαι ένας θετικός Επιστήμονας με βαθιά Πίστη, προς Τον Ένα, Τον Αληθινό και Τον Μοναδικό Θεό : ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ!!!.
(ΕΙΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΘΕΟΣ=ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ=999).
Ασχολούμαι εκτός από τη Μαθηματική μου Επιστήμη και με τη μαθηματική (λεξαριθμική) αποκωδικοποίηση της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας!.
Σας λέγω μετά πάσης βεβαιότητας, ότι η Αρχαία μας Γλώσσα είναι Θεόπνευστη!!!.
Επίσης σας λέγω μετά πάσης βεβαιότητας, ότι ΤΟ ΟΝΤΩΣ ΟΝ δηλαδή το αληθινό όν άνευ αρχής είναι, Τριαδικό ον : Πατήρ, Υιός και Άγιον Πνεύμα!.
(ΤΟ ΟΝΤΩΣ ΟΝ=ΠΑΤΗΡ ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ=1910)
Τέλος σας λέγω μετά πάσης βεβαιότητας, ότι Η ΑΝΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ είναι ομοούσιος και αδιαίρετος!.
(Η ΑΝΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ=ΕΙΣ ΕΝ ΤΡΙΣΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΝ ΕΝΙ=1656)
Αξιότιμοι κ.κ Βουλευτές
Στο προοίμιο του Συντάγματος μας, διαβάζουμε :
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ
(από την αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, τον 8ο μήνα/2001)
ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ.
Αυτό το Προοίμιο, που είναι το Α και το Ω του Συντάγματος μας, είναι Η ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ ΤΟΥ!.
Και τονίζει προς τους εκάστοτε Κυβερνώντες ότι : οποιοδήποτε νομοσχέδιο φτιάχνετε και το πηγαίνετε προς ψήφιση στη Βουλή, πρέπει το περιεχόμενο του, να είναι σύμφωνο με το Πνεύμα και το Θέλημα, Της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος!.
Αντίθετα ένα νομοσχέδιο που είναι φτιαγμένο έτσι, που το περιεχόμενο του, έρχεται σε αντίθεση με το πνεύμα και το θέλημα Της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος (όπως είναι το νομοσχέδιο που αφορά το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών), παραβιάζει ΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΡΧΗ (παραβιάζει ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ) του Συντάγματος μας!.
Και συνεπώς ένα τέτοιο νομοσχέδιο, Αξιότιμοι κ.κ Βουλευτές, είναι πέρα για πέρα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ και δεν πρέπει να ψηφιστεί ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, πόσο μάλλον από εσάς που είστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι!.
Επίσης το άρθρο 21, παράγραφος 1, του Συντάγματος, μας μιλάει για το γάμο και για την οικογένεια, η οποία οικογένεια (μέσω της τεκνοποίησης) είναι το θεμέλιο κύτταρο της Κοινωνίας και η αέναη συνέχεια του Έθνους μας!.
Και είναι απολύτως προφανές, ότι ο νομοθέτης (στη παράγραφο 1, του άρθρου 21) όταν μιλάει για γάμο και οικογένεια, εννοεί μεταξύ δυο φύλων (ανδρός και γυναικός)!.
Γι' αυτό τονίζει ο νομοθέτης με έμφαση (στην παράγραφο 1), ότι η οικογένεια είναι το θεμέλιο κύτταρο για την αέναη συνέχεια του Έθνους μας!.
Και αυτοί, που παρερμηνεύουν κατά το το δοκούν το άρθρι 21 παρ. 1 (γιατί έτσι τους βολεύει), ότι δηλαδή ο νομοθέτης με τη λέξη γάμος, εννοεί το "γάμο" με την ευρύτερη έννοια και περιλαμβάνει ( όπως λένε) και το γάμο μεταξύ δυο ατόμων του ιδίου φύλου, πλανώνται πλάνην οικτράν!
Γιατί ο νομοθέτης, που συνέταξε το εν λόγω άρθρο του Συντάγματος, το καιρό εκείνο, η φράση : <<γάμος ομοφυλοφίλων>> ήταν άγνωστη στη χώρα μας!.
Πως λοιπόν ο νομοθέτης με τη λέξη γάμος, εννοεί και γάμο ετερόφυλων και γάμο ομοφύλων?.
Μήπως άραγε ο νομοθέτης είχε το χάρισμα να προβλέπει το μέλλον και είχε μαντέψει ότι το 2024 θα μιλάμε για γάμο ομοφύλων και έτσι όταν συνέταξε το άρθρο 21 παρ. 1, με τη λέξη γάμος, εννοούσε και το γάμο των ετερόφυλων και το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών?.
Όχι δα!. Αυτά είναι αστεία πράγματα!
Συνεπώς, Αξιότιμοι κ.κ Βουλευτές, με όσα σας ανέλυσα παραπάνω με αυτή την απλή και κρυστάλλινη μαθηματική λογική μου, το άρθρο 21, παρ. 1 του Συντάγματος, όταν μιλάει για γάμο και οικογένεια, εννοεί ΜΟΝΟ μεταξύ ενός ανδρός και μιας γυναικός!.
Πουθενά στο ισχύον Σύνταγμα, ούτε το άρθρο 21 ούτε κανένα άλλο άρθρο του, μιλάει για γάμο ομοφύλων και για "οικογένεια ομοφύλων"!.
Έτσι, οι έννοιες "γάμος ομοφύλων" και "οικογένεια ομοφύλων" είναι αίολες νομικά (δηλαδή, δεν έχουν καμία νομική βάση)!.
Και ακόμη, εάν ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ νομοσχέδιο για γάμο ομοφύλων, ΨΗΦΙΣΤΕΙ και γίνει νόμος του Κράτους, οι εν λόγω έννοιες θα παραμένουν νομικά αίολες!.
Καθότι. το Σύνταγμα μας δεν μιλάει πουθενά για "γάμο ομοφύλων" και για "οικογένεια ομοφύλων" και καθότι το Σύνταγμα μας είναι Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της Ελληνικής Δημοκρατίας, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ, είναι ανώτερο όλων των νόμων!.
Αξιότιμοι κ.κ Βουλευτές
Κλείνοντας αυτή τη δημόσια παρέμβαση μου, προς τα αξιοσέβαστα πρόσωπα σας, επιθυμώ να σας τονίσω και αυτά τα τελευταία λόγια :
Ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί που είστε, μην βάλετε πάνω από την Πίστη σας, προς Τον Τριαδικό Θεό, το συμφέρον του κόμματος σας!.
Ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί που είστε, μην απέχετε από την ψηφοφορία, γιατί διευκολύνετε έτσι τη ψήφιση του εν λόγου αντισυνταγματικού και αντιχριστιανικού νομοσχεδίου, καθότι η ψηφοφορία θα γίνει επί των παρόντων Βουλευτών με απλή πλειοψηφία (έτσι ορίζει ο κανονισμός της Βουλής)!.
Ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί που είστε, να πάτε και να καταψηφίσετε το εν λόγω αντιχριστιανικό νομοσχέδιο!. Αρετή και τόλμη θέλει η ελευθερία!.
Εάν παρά ταύτα, ορισμένοι από εσάς, πάτε και υπερψηφίσετε το εν λόγω νομοσχέδιο, που είναι και αντισυνταγματικό και αντιχριστιανικό, θα έχετε κ.κ Βουλευτές, υποπέσει στο αμάρτημα της ανυπακοής στο θέλημα Του Τριαδικού Θεού μας και από μόνοι σας, θα έχετε θέσει εαυτούς, εκτός Της Αγίας Ορθοδόξου Εκκλησίας μας!!!
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ
Όλες οι αντιδράσεις:
Αθανάσιος Τσόκας και 17 ακόμη