9.2.24

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΗΠΑ: 25χρονη δασκάλα κακοποίησε σεξουαλικά 14χρονο στο σπίτι του και κινδυνεύει με 50 χρόνια φυλακή

Προφανώς επέδειξε υπερβολικό ζήλο στη μόρφωση του νεαρού "θύματος"!
Α/Α
 

Με 50 χρόνια φυλακή κινδυνεύει η 25χρονη δασκάλα Μέγκαν Πολίν Τζόρνταν στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ καθώς παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με 14χρονο μαθητή στο σχολείο που δούλευε και κατηγορείται για το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου.

Η 25χρονη, που εργαζόταν στο Hungary Creek Middle School, δήλωσε ένοχη για τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής συνεύρεσης με τον 14χρονο, αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος

Όπως δήλωσε η εισαγγελέας «την σχολική χρονιά 2022-2023 η κυρία Τζόρνταν είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον 14χρονο μαθητή. Σε αρκετές περιπτώσεις πήγε στο σπίτι του θύματος της και είχαν σεξουαλικές επαφές. Το DNA της εντοπίστηκε στα σεντόνια του νεαρού».

Η διεύθυνση του σχολείου είχε κάνει λόγο για «μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση» σε ηλεκτρονικό μήνυμα προς τους γονείς μετά τη σύλληψη της 25χρονης παντρεμένης δασκάλας τον Ιούνιο του 2023.

«Ήξερα ότι κάτι έτρεχε με την Τζόρνταν και τον μαθητή αυτό. Αυτός δεν έκανε καμία εργασία και η ίδια δεν κουνούσε ούτε βλέφαρο.

Είχα παρατηρήσει ενδείξεις φλερτ. Η ένταση ανάμεσά τους ήταν τρελή. Της αξίζουν τα ισόβια» έγραψε πρώην μαθητής του σχολείου σε ανάρτησή του στα social media, σύμφωνα με τη New York Post.

Η απόφαση για την ποινή που θα επιβληθεί στην 25χρονη εκπαιδευτικό αναμένεται να ανακοινωθεί στις 20 Μαΐου.

https://www.pronews.gr/